Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 22

Ruošiantis čempionatui „išdygs“ didžiuliai ekranai

Pirmadienį Klaipėdos savivaldybėje lankėsi Lietuvos krepšinio federacijos atstovai. Jie su miesto meru Rimantu Taraškevičiumi aptarė organizacinius būsimo Europos vyrų krepšinio čempionato klausimus.
Krepšinį bus galima stebėti viešose erdvėse.
Krepšinį bus galima stebėti viešose erdvėse. / 15min nuotr.

Kaip teigė federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas, šiuo metu derinamasi dėl renginių organizavimo, taip pat tikrinama, kaip vyksta arenos statybos.

„Dėl viešbučių problemų nėra. Gavome patvirtinimą, kad arena bus pastatyta laiku, nors ir atsiliekama nuo grafikų. Kiekvienas miestas turi savų problemų, todėl mes stengiamės padėti“, - sakė Lietuvos krepšinio federacijos generalinis sekretorius.

Šalies savivaldybių vadovai anksčiau teigė, kad čempionato rengėjai bando primesti pernelyg daug finansinių reikalavimų. Apie finansinius įsipareigojimus buvo tartasi ir pirmadienio susitikime.

„Derinamos Finansų ministerijos ir savivaldybių galimybės. Aišku, kiekviena pusė nori rasti sau palankiausią variantą. Suprantame, kad savivaldybės dabar neturi daug finansinių išteklių“, - kalbėjo M.Balčiūnas.

Anot mero R.Taraškevičiaus, pradiniame sutarčių variante buvo per daug aptakių detalių.

„Manau, kad rasime vieningą sprendimą. Dar iki vasaros norime pasirašyti sutartis, tuom įrodydami, kad Klaipėdoje išties bus organizuojamas čempionatas“, - teigė meras.

Vasaros pabaigoje didžiųjų Lietuvos miestų aikštėse planuojama įrengti didžiulius televizijos ekranus, kuriuose būtų transliuojamas rugpjūčio 28 – rugsėjo 12 dienomis vyksiantis krepšinio čempionatas Turkijoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius