-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 07

Rusijos meška ruošiasi šuoliui

Žurnalistas Audrius Bačiulis pasakojo, kad jam skaitant rusišką žiniasklaidą, kurioje teigiama, kad karo nebus, kyla įtarimas. Žurnalistas įsitikinęs, kad lietuviai neturėtų būti naivūs ir tikėtis, kad dabartinė situacija neišsirutulios į įvykius, kurie paliestų mūsų šalį.
Automaidano akcija Vilniaus gatvėse
Lietuvos ir Ukrainos vėliavėlės / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Panašu į bandymą nuraminti. Bent jau ukrainiečius. Iš vienos pusės matome, kaip Kremlius apsimeta, kad meška nurimo, iš kitos pusės – Donecke, Luhanske buvo mėginta užpulti karinį dalinį. Faktinės žinios iš Ukrainos tikrai ateina neramios“, – sakė žurnalistas.

Lietuvių nuotaikas ir tikėjimą, kad  mūsų šalies Vladimiras Putinas nelies, A.Bačiulis pavadino nebrandžios tautos sindromu. Jo tikinimu, lietuviai išsigąsta tik tam tikru momentu, o galvoti į priekį nesugeba.

Yra du variantai: pasiruošk pats muštis arba bėk iš ten. Bet mes iš Lietuvos neturime kur pabėgti, mums lieka pasiruošti muštis, – sakė A.Bačiulis.

„Aš labai gerai prisimenu senos žydės pasakojimą vaikams apie holokaustą. Ji pasakoja: „Vaikai, pamoka iš holokausto yra tik viena. Jeigu kas nors sako, kad jis nori jus užmušti, vadinasi, jis nori tai padaryti. Jei jis to nepadaro, gali būti dvi priežastys: arba jo rankos per trumpos, arba jis bijo, kad jūs jį užmušite. Yra du variantai: pasiruošk pats muštis arba bėk iš ten. Bet mes iš Lietuvos neturime kur pabėgti, mums lieka pasiruošti muštis“, – Žinių radijo laidoje „Ačiū, kad atėjote“ sakė A.Bačiulis.

Jo tikinimu, šiuo metu yra bandoma pradėti ruoštis kovai su galima Rusijos intervencija, tačiau pašnekovui vis dėlto baisu, kad politikai atsipalaiduos ir šis procesas bus užmirštas.

„Tuos 200 mln. Lt, kurie skirti krašto apsaugai, sugalvos išsidalinti atlyginimams“, – juokavo žurnalistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius