-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 10 20

Rusijos žurnalistė: Vladimiras Romanovas sveikas, nuolatos lankosi CSKA rungtynėse

Gegužės mėnesį iš Lietuvos išvykusio buvusio Ūkio banko savininko Vladimiro Romanovo prokurorai iki šiol taip ir nesulaukė apklausose, nors buvo paskelbta tarptautinė jo paieška. Buvo skelbiama, kad jis Maskvoje patyrė insultą ir ten gydosi, tačiau Rusijos žurnalistė „Lietuvos ryto televizijai“ teigė, kad buvęs bankininkas sveikas ir nuolatos lankosi krepšinio rungtynėse.
Treniruotė
V.Romanovas / Aliaus Koroliovo nuotr.

V.Romanovui dar pavasarį šalies prokurorai iškėlė bylą dėl jam patikėto turto iššvaistymo, tačiau verslininkas išvyko į Rusiją. Jis žadėjo sugrįžti, bet buvo pranešta, kad Maskvoje netikėtai patyrė insultą. Nesulaukusi grįžtančio V.Romanovo Lietuvos Prokuratūra paskelbė tarptautinę verslininko paiešką. Vasarą Rusijos medikai informavo Lietuvos prokurorus, kad buvusiam Ūkio banko savininkui V.Romanovui – insultas. V.Romanovas per vasarą taip ir nepasirodė teisėsaugos institucijose, kurios tiria Ūkio banko žlugimo aplinkybes, nors buvo raginamas atvykti ir atsakyti į klausimus. Liepos 4-ąją buvo paskelbta jo tarptautinė paieška, verslininkas tapo įtariamuoju baudžiamojoje byloje.
Kol prokurorai neranda, kokiais būdais didelės vertės Ūkio banko turto iššvaistymu įtariamą verslininką parsivilioti į Lietuvą, V.Romanovas Maskvoje bendrauja su vietos žurnalistais.

Rusijos naujienų agentūros „RIA Novosti“ žurnalistė „Lietuvos ryto televizijos“ laidai „24/7“ papasakojo, kad iš Lietuvos pabėgęs verslininkas yra sveikas, lankosi krepšinio varžybose ir neslepia iš Lietuvos pabėgęs dėl Ūkio banko reikalų. 

Nadiežda Perepečkova pasakojo V.Romanovą Maskvoje sutikusi ne kartą. Anot jos, buvęs bankininkas puikiai jaučiasi, nepraleidžia CSKA krepšinio komandos rungtynių ir su Rusijos žurnalistais bendrauja itin geranoriškai. 

„Jis Maskvoje, jis čia visą laiką buvo nuo tada, kai išvažiavo iš Lietuvos. Buvo kažkokia istorija, kad jis turi širdies problemų ir pateko į ligoninę, bet tai netiesa. Jis sveikas, tiesiog išvažiavo į Maskvą. Jis visą laiką lankėsi CSKA krepšinio rungtynėse. Aš jo klausiau, o jis sakė, kad jam su sveikata viskas gerai. Tai buvo tik pretekstas išvažiuoti iš Lietuvos, nes Ūkio bankas bankrutavo, ir buvo paskelbta V.Romanovo paieška. Aš jo neklausiau apie problemas, apie bylas, nes mes susitikome krepšinio rungtynėse, todėl kalbėjome apie sportą, apie CSKA ir „Žalgirį“, nelabai domėjausi, kas darosi su bankais“, – „Lietuvos ryto televizijai“ pasakojo Rusijos žurnalistė. 

Apie tai, kad verslininkas Maskvoje puikiai leidžia laiką, skelbta ir anksčiau. Buvo pranešama, kad vasarą V.Romanovas pastebėtas besideginantis, ir besidžiaugiantis vandens pramogomis. Sveiką ir žvalų V.Romanovą mobiliuoju telefonu nufotografavo tinklaraštininkas Nikita Zagdajus ir, nuotrauką paviešinęs „Twitter“ socialiniame tinkle, parašė: „Sutikau Vladimirą Romanovą pliaže. Kas turi Interpolo telefono numerį?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius