Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 20

„RyRalio“ kviečia į fotosesiją

Kauniečiai ir miesto svečiai penktadienį muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“ turės galimybę dalyvauti ypatingoje fotosesijoje. Čia prasidės neįprastas vakarėlis – „RyRalio“ renginys „Fashion Action“.
Penktadienį „Pop Star Bare“ muzika rūpinsis Lauris Lee ir Karalius, o lankytojų fotosesija – profesionali stilistų komanda.
Penktadienį „Pop Star Bare“ muzika rūpinsis Lauris Lee ir Karalius, o lankytojų fotosesija – profesionali stilistų komanda. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Fotosesija

Tuos, kurie spėjo pagalvoti, kad galbūt baro atstovai Lauris Lee ir Karalius tapo stilistais, organizatoriai skuba nuraminti. Diskžokėjai, kaip ir visada, stos prie pulto ir susirinkusiems dovanos gražiausią hauso muziką. Tačiau profesionali stilistų komanda kiekvieną norintįjį parengs ypatingai fotosesijai.

Vienoje iš „Pop Star Bar“ erdvių penktadienį bus įrengta fotostudija, kurioje įsikurs profesionalų komanda: vizažistė, kirpėja ir fotografė. Kaip skelbia organizatoriai, kiekvienas, atėjęs į vakarėlį, galės tapti nuotraukos žvaigžde ir pakliūti į įvairiausių portalų fotogalerijas. „Profesionalūs kirpėjai bei vizažistai pasirūpins jūsų išvaizda, o fotografai – nuotraukomis. Pažadame, kad „Pop Star Bar“ komanda jums dovanos gigantišką nuotrauką tiesiai iš vakarėlio. Tad ateikite, išdrįskite ir bent vienai nakčiai tapkite savotišku supermodeliu“, – šypsodamiesi į renginį kvietė „Fashion Action“ organizatoriai.

Nuo 22 valandos iki ankstaus ryto pultą ir į „Pop Star Bar“ susirinkusius šokių muzikos gerbėjus užkariaus „RyRalio" diskžokėjai Lauris Lee ir Karalius. Šis duetas ruošiasi net 6 valandų nepakartojamų garsų ir jausmų setui: galima tikėtis ypatingų hauso, deep house, tech house ir funky house ritmų.

Vakarėlis-fotosesija „Pop Star Bare“ prasidės šį penktadienį 22 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius