Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2020 02 27

S.Skvernelis sako negalintis komentuoti sprendimo dėl jo gyvenamos gatvės asfaltavimo

Premjeras Saulius Skvernelis sako negalintis komentuoti praėjusią savaitę Vilniaus rajono tarybos priimto sprendimo dėl jo gyvenamos gatvės asfaltavimo, nes tai yra savivaldos kompetencija. 
Saulius Skvernelis
Saulius Skvernelis / 15min nuotr.

„Negaliu komentuoti, tai yra savivaldybės sprendimas – jie priiminėja sprendimus, tai yra jų kompetencija. Kokį priėmė sprendimą, tokį“, – ketvirtadienį Vyriausybėje žurnalistams sakė S.Skvernelis.

Atsakinėdamas į žurnalistų klausimus, ministras pirmininkas pajuokavo, kad gatvei galbūt vertėtų suteikti jo vardą: “Upės gatvė dabar garsesnė kaip Skvernelio gatvė, tai galbūt pavadinimą keist reikėtų. Galbūt taryba tokį sprendimą kada nors priims“.

Vilniaus rajono politikai penktadienį patvirtino 2020–2022 metų strateginį veiklos planą, kuriame be kitų projektų įtrauktas ir Upės gatvės tolesnis asfaltavimas.

Sprendimas priimtas merės Marijos Rekst partijos – valdančiųjų Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-krikščioniškų šeimų sąjungos balsais, opozicija jo nepalaikė.

Plane numatyta per trejus metus Zujūnų seniūnijos Upės gatvės asfaltavimui skirti 800 tūkst. eurų.

15min rašė, kad gatvė, kurioje gyvena ir S.Skvernelis, pradėta asfaltuoti pernai, Vyriausybei ir savivaldybei skyrus papildomus 300 tūkst. eurų.

Vyriausiosios tarnybinės etikos komisija kovo mėnesį turėtų paskelbti sprendimą, ar sprendimai priimti nesupainiojus viešųjų ir privačių interesų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius