Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 16

Sacharukas: apkalta man – blefas

Seime surinkti parlamentarų parašai, kurie būtini norint pradėti apkaltą opozicinės Krikščionių partijos frakcijos nariams Linui Karaliui ir Aleksandrui Sacharukui, yra „politinis susidorojimas“ ir „blefas“, įsitikinęs A.Sacharukas.
Aleksandras Sacharukas
Aleksandras Sacharukas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Mano vertinimas – tai yra visiškas politinis susidorojimas ir blefas. Mes vakar pasitraukėme į opoziciją ir iškart surinko parašus. Nemanau, kad už Statuto pažeidimą turi atimti mandatą“, – prieš plenarinį Seimo posėdį antradienį žurnalistams sakė parlamentaras.

Jis darsyk pabrėžė neketinantis atsisakyti parlamentaro mandato ir teigė planuojantis kreiptis į Konstitucinį Teismą. „Kad surinko parašus, labai smagu, džiaugiuosi. Kreipsimės į Konstitucinį Teismą, pažiūrėsim išaiškinimą“, – sakė A.Sacharukas.

Paklaustas, kaip reaguoja į tai, kad socialdemokratai pasirašė apkaltos tekstą, A.Sacharukas pakartojo, kad džiaugiasi, jog surinkti parašai, ir tikino nemanąs, kad tai turėtų pakenkti Krikščionių partijos bendradarbiavimui su opozicijai priklausančiomis partijomis.

„Noriu atskirti tuos dalykus. Yra mano ir L.Karaliaus Statuto pažeidimas ir yra Lietuvos ateitis, valdančioji koalicija. Mane patraukus nereiškia, kad nebus valdančiosios koalicijos“, – sakė A.Sacharukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius