Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 14

Šaltiniai: S.Skvernelio minima informacija apie grėsmes galimai susijusi ir su pačiais „valstiečiais“

Premjeras Saulius Skvernelis teigia, kad iš dalies specialiųjų tarnybų jau gavo informacijos apie galimas grėsmes šalies viduje. Premjeras sako, kad šia informacija pasidalijo su Seimo pirmininku Viktoru Pranckiečiu ir „valstiečių“ lyderiu Ramūnui Karbauskiu. Neoficialiomis BNS naujienų agentūros žiniomis, informacija, kuri yra įslaptinta, yra susijusi su pačiais „valstiečiais“.
Saulius Skvernelis
Saulius Skvernelis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip LRT TELEVIZIJAI penktadienį sakė BNS Lietuvos naujienų vyr. redaktorė Jūratė Damulytė, agentūros turimais duomenimis, informacija apie galimas grėsmes yra susijusi su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų frakcijos Seime atstovais, jų galima veikla.

„Daug kas yra įslaptinta, bet, kiek pavyko gauti informacijos dabar, kad jos ta dalis, kuri bent jau pasiekė Ramūną Karbauskį, kaip valdančiosios pagrindinės frakcijos seniūną, yra susijusi su pačių „valstiečių“ frakcijos kai kuriais atstovais, jų galima veikla, tiesiogiai ar netiesiogiai – gal per asmenis, kurie veikė su jais ar aplink juos. Tokia informacija pasiekė mūsų agentūrą, mes ją šiandien paskelbėme ir jos niekas nepaneigė“, – LRT TELEVIZIJAI sakė BNS Lietuvos naujienų vyr. redaktorė.

J.Damulytė teigė, kad agentūra neturi informacijos apie tai, kokie tai asmenys ir kiek jų gali būti.

Penktadienį S.Skvernelis BNS sakė negalintis atsakyti į klausimą, ar R.Karbauskiui ir V.Pranckiečiui perduota riboto naudojimo informacija susijusi su kai kurių „valstiečių“ frakcijos atstovų veikla.

Anot BNS, nei prezidentė, nei Seimo pirmininkas, nei Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas minėtos informacijos nebuvo gavę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius