-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 28

SAM departamento direktorė Nerija Stasiulienė supainiojo interesus spręsdama su Kauno klinikomis susijusį klausimą

Sveikatos apsaugos ministerijos (SAM) Teisės departamento direktorė Nerija Stasiulienė supainiojo viešus ir privačius interesus dalyvaudama sprendžiant su Kauno klinikomis susijusį klausimą, trečiadienį nutarė Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK).
Kauno klinikos
Kauno klinikos / Eriko Ovčarenko/15 min.lt nuotr.

VTEK gavo pranešimą, kuriame buvo nurodyta, jog N.Stasiulienė buvo neobjektyvi ir šališka, kai būdama Kauno medicinos universiteto klinikų stebėtojų tarybos nare, dalyvavo Pacientų sveikatai padarytos žalos nustatymo komisijos posėdžiuose, kuriuose nagrinėjo pareiškimą, susijusį su klinikų suteiktų medicininių paslaugų kokybe.

Komisija nusprendė, kad svarstant klausimą dėl žalos, kilusios dėl klinikose suteiktų medicininių paslaugų kokybės, atlyginimo, N.Stasiulienė sukėlė abejonių savo objektyvumu ir pažeidė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo nuostatas, nurodančias vengti interesų konflikto ir elgtis taip, kad nekiltų abejonių, jog toks konfliktas yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius