-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 22

Šanchajaus „Expo“ parodoje prezidentė atidarys Lietuvos dieną

Prezidentė Dalia Grybauskaitė kitą savaitę su darbo vizitu lankysis Kinijoje, kur susitiks su šalies verslininkais bei „Expo2010“ parodoje atidarys Lietuvos nacionalinę dieną.
Prekybos tinklų vadovų priėmimas
D.Grybauskaitė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Valstybės vadovė susitiks su Kinijos verslininkais, su potencialiais investuotojais – „Huawei“ mokslinių tyrimų centro atstovais aptars užsienio investicijų aplinką Lietuvoje ir galimybes investuoti į Lietuvos mokslinių tyrimų sektorių.

Spalio 25 dieną prezidentė Šanchajaus pasaulinėje „Expo2010“ parodoje atidarys Lietuvos nacionalinę dieną, dalyvaus oficialioje vėliavų pakėlimo ceremonijoje ir pristatys Lietuvos paviljoną. Apsilankymo parodoje metu Lietuvės vadovė susitiks su Lietuvos, Kinijos ir kitų šalių atstovais, verslininkais bei menininkais.

„Pasaulinė „Expo“ paroda atveria puikias galimybes tolimoms šalims – tokioms kaip Lietuva ir Kinija – ne tik geriau pažinti viena kitą, bet ir sustiprinti mūsų bendradarbiavimą, paskatinti Lietuvos ir Kinijos verslininkų, menininkų, sportininkų tarpusavio kontaktus. Tik žmonių tarpusavio kontaktai griauna sienas ir stato tiltus“, – pranešime spaudai cituojama prezidentė.

D.Grybauskaitė taip pat vyks į Kinijos sostinę Pekiną, kur susitiks su Kinijos viceprezidentu Xi Jinping, su kuriuo aptars Lietuvos ir Kinijos santykius, galimybes plėsti bendradarbiavimą ekonomikos ir transporto srityse, dvišalį kultūrinį dialogą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius