Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 14

Santuokos ceremonijai klaipėdiečiai pasirinko mero kabinetą

Penktadienį Klaipėdos rotušėje sutuokta pirmoji pora – netradicinei santuokai jaunavedžiai pasirinko mero Vytauto Grubliausko kabinetą.
Klaipėdos rotušėje penktadienio pavakarę susituokė pirmoji jaunavedžių pora.
Klaipėdos rotušėje penktadienio pavakarę susituokė pirmoji jaunavedžių pora. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Santuokos ceremonija surengta jau pasibaigus darbo valandoms. Jaunavedžiai su visa palyda sugužėjo į mero kabinetą, nuo kurio atsiveria vaizdas į Danės upę bei fontaną. Ceremonijoje dalyvavo ir pats meras. 

Po santuokos ceremonijos klaipėdiečiai Dovilė ir Andrius Genčerov tikino, kad dėl skirtingų tikėjimų negalėjo susituokti bažnyčioje. „Klaipėdos santuokų rūmai atrodo ne kaip, jie nesikeičia jau daugybę metų, todėl ieškojome vietų, kur galėtume įregistruoti santuoką“, - teigė jaunavedžiai. Jie labai nustebo sužinoję, kad tapo pirmaisiais klaipėdiečiais, susituokusiais miesto rotušėje. 

Klaipėdos rotušėje anksčiau veikė Apskrities viršininko administracija. Šią instituciją panaikinus, Klaipėdos savivaldybė nusprendė perimti pastatą. Meras V.Grubliauskas įsikūrė buvusio apskrities viršininko kabinete. Jis jau prieš metus garsiai pareiškė, kad rotušės paskirtis galėtų būti žymiai platesnė. Apie tai, kad čia galėtų būti registruojamos santuokos užsiminęs meras, teigė, kad tam galėtų būti panaudotas ir jo kabinetas. 

Klaipėdos santuokų rūmų likimas dar neaiškus – sovietmečiu statytas pastatas jau seniai tapęs nepatrauklus, o jo rekonstruoti vis neprisiruošiama. 

Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr./Klaipėdos rotuaėje penktadienį susituokė pirmoji pora
Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr./Klaipėdos rotušėje penktadienį susituokė pirmoji pora

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius