Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 19

Šarūnas Jasikevičius stebino kauniečius socialiniame eksperimente

Kaip elgiasi žmogus, netikėtai išvydęs garsenybę, apie kurią ką tik išsakė savo nuomonę? Tokiame socialiniame eksperimente, įtraukusiame kelias dešimtis įvairaus amžiaus kauniečių, sudalyvavo Šarūnas Jasikevičius.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Nuo sąmyšio, išverstų spragėsių iki atsiprašymų – tokios buvo kauniečių reakcijos išvydus vieną garsiausių visų laikų Lietuvos krepšininkų pramanytoje rinkos tyrimų apklausoje, kurią filmavo slapta kamera.

VIDEO: Socialinis eksperimentas: Šarūnas Jasikevičius ir Justinas Jankevičius

Eksperimento dalyviai Š.Jasikevičių netrukus išvys darsyk – visus juos krepšinio treneris pakvietė į kovo 14 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį interaktyvų pokalbių šou „Pasitikite“, kuriame jį kalbins Justinas Jankevičius.

„Pasaulyje yra kelios neįveikiamos tvirtovės, į kurias nesugeba įsilaužti net geriausi pasaulio plėšikai: tai Fort Knoxas Amerikoje, slaptieji archyvai Vatikane ir Šarūno Jasikevičiaus galva Kaune – nei į vieną iš jų tu niekada nepateksi, nebent esi pakviestas.

Mes esame pakviesti ir manau, kad kiekvienam iš mūsų būtų įdomu sužinoti, ką jis galvojo, kai metė pergalingą tritaškį su bauda prieš amerikonus pasaulio čempionate 2004-aisiais ar kaip jautėsi, kai pirmą kartą nugalėjo savo mylimą, tačiau kontrakto jam nepasiūliusį „Žalgirį“„Eurolygoje“ , – pasakoja socialinio eksperimento sumanytojas ir renginio vedėjas J. Jankevičius.

Be keturiskart „Eurolygos“ čempiono, Kauno „Žalgirio trenerio Š.Jasikevičiaus renginyje dalyvaus ir specialų muzikinį pasirodymą surengs Donatas Montvydas bei dar ne viena pramogų pasaulio ir krepšinio žvaigždė. Jas „Pasitikite“ organizatoriai žada atskleisti artimiausiu metu.

Už bilietus gautos lėšos atiteks Rimanto Kaukėno paramos grupės globojamiems sunkiai sergantiems vaikams.

„Gyvenime visada stengiuosi derinti malonius ir naudingus dalykus – tai atneša daugiausiai išliekamosios pridėtinės vertės. Šįkart malonu yra tai, kad esu pasiilgęs interviu pokalbių žanro. O naudingi būsime tuo, kad visą už bilietus gautą pelną dėsime ne į kišenę, o ten, kur jis iš tiesų reikalingas – Rimanto Kaukėno fondui“, – atskleidžia renginio vedėjas.

Pasak J.Jankevičiaus, raginimą aukoti fondui anksčiau yra išsakęs pats Šarūnas: „Beliko organizuoti renginį, kviečiant prisijungti jį patį."

„Pasitikite“ – tai interaktyvus pokalbių šou, skirtas betarpiškam susitikimui su iškiliausiais šių dienų lietuviais.

Atviros auditorijos stiliumi vyksiančiame šou kiekvienas atėjęs taps pasirodymo ant scenos ir už jos ribų dalimi, o specialiai tam vakarui parengti muzikiniai pasirodymai ir netikėti vakaro svečiai sukurs atmosferą, į kurią žiūrovai mintimis grįš ir renginiui pasibaigus.

Dvi valandos pačių įdomiausių pokalbių, netikėtumų, nuoširdumo, juoko ir puikios muzikos –renginyje „Pasitikite“ jau kovo 14 d.

Bilietus įsigyti galite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius