Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 20

Sasha Son pagerbs savo įkvėpėją

„Eurovizijos“ konkurse Lietuvai atstovausiantis dainininkas Sasha Son šį vakarą laukiamas Klaipėdos naktiniame klube „Dr.Who“.
Sasha Son atliks G.Michaelo kūrinius.
Sasha Son atliks G.Michaelo kūrinius. / „Dr.Who“ nuotr.
Temos: 1 Sasha Song

Čia atlikėjas pasirodys naujojo „Tabami“ komandos muzikinio projekto „Tabami Goes George Michael“ premjeroje. Naujoji programa, kurią galima laikyti karščiausia žiemos naujiena Lietuvoje, jau susilaukė didelio dėmesio Vilniuje įvykusios premjeros metu. Tai bus antrasis koncertų ciklo „Dr.Who Gyvai“ renginys, kurio metu klubo organizatoriai kvies įsitikinti, jog fonograma – tai tarsi medaus laižymas per stiklainį.

„Daugelis „melomanų“ ir „kritikų“ neretai piktinasi programomis, kurių metu perdainuojami pasaulinio lygio atlikėjų kūriniai, – dėstė „Dr.Who“ klubo atstovai, – Tačiau pripažinkite – kai kuriems mūsų gyvenime net neteks nueiti į Lenny Kravitzo ar George’o Michaelo koncertą. Tai tiesiog galimybė išgirsti mylimą muziką gyvai.“

G.Michael‘o kūrybos atlikimą galima patikėti tik ypatingiems muzikantams. Naujo sumanymo įgyvendinimui pasirinkę Sasha Son, „Tabami“ komandos nariai įžvelgė jo talentą ir neapsiriko: dainininkas įrodė savo pranašumą laimėjęs „Dainų dainos“ konkursą ir taip su kaupu išpildęs visų lūkesčius.

Tai, jog šio atlikėjo balsas gretinamas su G.Michael‘o, nėra tik sutapimas: pats Sasha Son laiko šį legendinį dainininką vienu stipriausių savo įkvėpėjų. „Jau nuo vaikystės klausau ir dainuoju jo dainas ir šis projektas – tai kelias atgal į mano vaikystę, jos prisiminimas, bet tuo pačiu – iššūkis bei didžiulis išbandymas, juk negaliu mylimiausio atlikėjo dainų atlikti blogai“, – sakė Sasha Son.

Premjeros metu skambės geriausios G.Michael‘o dainos: „Star People 97“, „Fast Love“, „Outside“, „Freedom“ ir kitos. Dainininkui ant „Dr.Who“ klubo scenos talkins rekordinis muzikantų skaičius – net vienuolika profesionalių instrumentalistų.

Koncerto naktiniame klube „Dr.Who“ pradžia – penktadienį, 23.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius