Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 13

Saugaus eismo priemonėms – 100 tūkst. Lt

Kauno rajone saugaus eismo priemonėms įrengti ketinama skirti 100 tūkst. Lt.
Kauno rajone netrūksta savo funkcijos nebeatliekančių kelio ženklų. Šiemet ketinama dalį jų atnaujinti.
Kauno rajone netrūksta savo funkcijos nebeatliekančių kelio ženklų. Šiemet ketinama dalį jų atnaujinti. / Kauno rajono savivaldybės nuotr.

„2008 metais buvo pastatyta 384 įvairūs kelio ženklai, įrengta 254 metrai atitvarų. Šiemet dėl finansinio sunkmečio užmojai bus gerokai kuklesni“, – apgailestavo Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Petras Mikelionis.

Planuojama, kad per vasarą įvairiose rajono vietose bus įrengti keli greitį ribojantys kalneliai bei pastatyti būtiniausi kelio ženklai. Visa tai kainuos apie 40 tūkst. Lt. Lėšų bus skirta ir rajono perėjų, esančių prie mokyklų, atnaujinimui. Tiesa, „naujai“ jos sušvis tik prieš naujų mokslo metų pradžią.

Rajono valdžia negaili priekaištų seniūnams. „Prieš mėnesį buvo išsiųstas prašymas seniūnijoms, kad pateiktų sąrašą vietų, kur reikia atnaujinti senus kelio ženklus arba pastatyti naujus. Tačiau trečdalis seniūnų kol kas duomenų nepateikė. Važinėjantis po rajoną teko matyti ne vieną pasenusį, sugadintą ar nublukusį kelio ženklą. Jie ne tik gadina estetinį vaizdą, bet yra neinformatyvūs, kelia grėsmę vairuotojų ir pėsčiųjų saugumui“, – sakė Kelių ir transporto skyriaus vedėjas Kęstutis Povilaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius