Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 04

Sauliaus Skvernelio pigesnės nei Lietuvoje atostogos Ispanijoje – paslaptis

Premjeras Saulius Skvernelis ne juokais papiktino dalį visuomenės pareiškęs, kad atostogaus Ispanijoje, nes ten pigiau nei Lietuvoje. Kad prieš atostogas nebuvo skelbiama, kur konkrečiai premjeras keliaus ir kiek išleis atostogoms normalu – reikia užtikrinti jo saugumą. Tačiau ir sugrįžęs S.Skvernelis paslaptingas.
Džiaugsmo emocijos užplūdo visus pasibaigus šventei
Džiaugsmo emocijos užplūdo visus pasibaigus šventei / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Tokie duomenys tikrai nebus teikiami, nes tai yra privataus pobūdžio informacija“, – 15min pasiteiravus, kur konkrečiai premjeras ilsėjosi ir kiek išleido atostogoms, ar vyko savarankiškai, ar pirko kelionę iš agentūros, nurodė premjero patarėjas Tomas Beržinskas.

Kol kas S.Skvernelis išlaidų atostogoms nėra nurodęs ir savo interesų deklaracijoje. Vadinasi, greičiausiai jos buvo pigesnės nei 3 tūkst. eurų ir pirkinio deklaruoti nereikėjo.

S.Skvernelis Ispanijoje ilsisi ne pirmą kartą. Tiksliau, vien per laikotarpį, kai eina premjero pareigas, trečiąkart.

„Nė viena kelionė, nė vienas pirkinys neviršijo (3 tūkst. eurų)“, – 15min studijoje kovo pabaigoje sakė pats S.Skvernelis.

Pernai, pasak premjero patarėjo Skirmanto Malinausko, S.Skvernelis ilsėjosi Maljorkoje.

Šiemet vasarį – jau kitame Ispanijos mieste.

LRT TELEVIZIJOS naujienų tarnybos žiniomis, šiemet vasarį vykdamas į Ispaniją S.Skvernelis gyventi pasirinko ne viešbutį, o išsinuomojo dalį namo, ilsėjosi su dviem vaikais, žmona ir draugais.

15min studijoje kovo mėnesį paklaustas, ar poilsiavo ne R.Karbauskiui priklausančiuose namuose, kurių jis Ispanijoje turi bent du, premjeras tik nusijuokė.

Iki S.Skvernelio premjero pareigas ėjęs Algirdas Butkevičius buvo gerokai atviresnis. Jis kasmet deklaruodavo, kiek išleido atostogoms, neslėpdavo, kokiuose viešbučiuose apsistodavo ir iš kokios kelionių agentūros įsigydavo kelionę. Negana to, A.Butkevičius nevengdavo pasakoti, ką per atostogas aplankė, pamatė, pasidalindavo atostogų nuotraukomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius