Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 06 25

Saulius Stoma palieka ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakciją

Parlamentaras Saulius Stoma, po gegužės 17 d. įvykių Garliavoje išstojęs iš Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos, traukiasi ir iš frakcijos. Jo teigimu, būtų nekorektiška dalyvauti frakcijos veikloje prasidėjus rinkimų kampanijai, kurioje jis turės konkuruoti su buvusiais partijos kolegomis, rašoma išplatintame pranešime spaudai.
Saulius Stoma
Saulius Stoma / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Iki paskutinio momento nesitraukiau iš frakcijos, tikėdamas bent šiek tiek paveikti pastarosiomis dienomis priiminėjamus Lietuvai labai svarbius sprendimus, – sako S.Stoma. – Deja, partijos vadovybė, naudodamasi artėjančiais rinkimais, galimybe manipuliuoti partijos sąrašu ir finansine parama, galutinai pamynė demokratijos principus, o argumentuotą diskusiją pakeitė be apeliaciniu savo valios primetimu.“

„Mano elgesys ir balsavimas, perėjus į Mišrią Seimo narių grupę, kuri nepriklauso nei pozicijai, nei opozicijai, nesikeis. Kaip ir anksčiau, remsiu visus pozityvius konservatorių siūlymus ir priešinsiuosi tiems, kurie man atrodys blogi. TS-LKD frakciją ir toliau laikau pačia geriausia iš visų galimų šiame Seime. Gerbiu didžiąją dalį jos narių ir dėkoju už kartu praleistą laiką, – sako S.Stoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius