-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 12

Savaitgalį – didžiosios žiemos maudynės Baltijos jūroje

Šeštadienį Palangoje vyks tradicinė grūdinimosi šventė „Palangos ruoniai-2016“, praneša Lietuvos sveikuolių sąjunga.
Maudytis jūroje nepabūdo būrys sveikuolių.
Maudytis jūroje nepabūdo būrys sveikuolių. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Kaip visada, sutraukiančios didelį būrį maudynių mėgėjų bei dar daugiau žiūrovų, maudynės vyks 15 val. prie Palangos tilto. Stipresnio šalčio sveikuoliai nesitiki, bet viliasi sulaukti dar sniego.

Lietuvos sveikuolių sąjunga 2016-uosius metus paskelbė „Sąmoningos tėvystės metais“, šia tema šventėje vyks konferencija apie sąmoningų vaikų ugdymą, bus kalbama apie sėkmingas patirtis, neišnaudotas galimybes, visuomenės bei tėvų vaidmens svarbą.

Renginio vakarinėje dalyje bus pasveikinti ekstremalaus eketės plaukimo dalyviai, ledinės nuotraukos konkurso nugalėtojai. Lietuvos sveikuolių sąjungos ilgaamžiai dalinsis sveiko gyvenimo paslaptimis su šventės dalyviais. Į renginį kviečiami visuomenės veikėjai, politikai, kurie mano ir daro, kad valstybės vienas iš pagrindinių prioritetų privalo būti – sveikos visuomenės kūrimas. Ir svarbiausia nori pradėti nuo savęs.

„Vasario mėnuo Lietuvoje yra paskelbtas sveikatos mėnesiu. Visoje Lietuvoje vyko ir vyksta įvairūs renginiai, skirtingos institucijos bendradarbiaudamos siekia, kad sveikų žmonių Lietuvoje būtų kuo daugiau. Lietuvos sveikuolių sąjungos indėlis taip pat ryškus. Sveikuolių sąjungos idėją šį mėnesį skirti sveikatingumui perėmė ir valstybinės institucijos“, – teigia Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius