Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 06

Savaitgalį Kaune bus atnaujintos keturios vaikų žaidimų aikštelės

Birželio 9 d. pelno nesiekianti organizacija Kauno „Rotaract“ klubas, padedama Kauno „Interact“ klubui vykdys projektą „Sūpuoklės“.
Sūpuoklės
Sūpuoklės / „Rotaract“ klubo nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Šio projekto metu bus atnaujinamos keturios Kaune esančios vaikų žaidimų aikštelės. Planuojama pakabinti naujas sūpuokles, suremontuoti, perdažyti ar pagaminti naujus suolelius, perdažyti čiuožyklas bei atnaujinti smėlio dėžių smėlį. Taip klubas siekia prisidėti prie saugesnės aplinkos vaikams kūrimo.

„Visi kažkada buvome vaikais ir retas, kuris nėra patyręs paprasčiausių sūpuoklių teikiamo malonumo. Deja, šiuo metu daugelio Kauno daugiabučių namų kiemuose iš sūpuoklių yra likę tik rėmai, o iš suolelių – tik pamatai“, – teigia projekto vadovas Justinas Bielskis.

Projekto metu komandos, sudarytos iš minėtų klubų narių, atvyks į šiuos daugiabučių namų kiemus: Antanavos g. 2, P. Lukšio g. 2, Kovo 11-tosios g. 38 bei Partizanų g. 208. Darbus planuojama pradėti 11-tą valandą.

„Tikime, jog tereikia tik šiek tiek iniciatyvos ir geros valios bendriems tikslams pasiekti. Dėl to prie vykdymo darbų kviečiame prisijungti ir paminėtų namų gyventojus – pamačius besidarbuojančius klubiečius, tereikia tik išeiti laukan ir padėti, – ragina vienas iš projekto organizatorių Gediminas Šedbaras.

Daugiau informacijos galima rasti Kauno „Rotaract“ klubo internetiniame puslapyje rotaract-kaunas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius