-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 19

Savaitgalį Kaune vyks pirmasis uogų išpardavimas – šventė „Uogų fiesta“

Šeštadienį ir sekmadienį Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, turėtų apsilankyti tie, kuriems vasara yra neatsiejama nuo įvairiausių uogų. Įsigyti uogų, trešnių, žemuogių, braškių ir kitų uogų bus galima čia vyksiančioje specializuotoje mugėje – šventėje „Uogų fiesta“.
Savaitgalį Kaune, Urmo miestelyje, vyksta pirmasis uogų išpardavimas – šventė „Uogų fiesta“
Savaitgalį Kaune, Urmo miestelyje, vyksta pirmasis uogų išpardavimas – šventė „Uogų fiesta“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tai pirmas kultūrinis–prekybinis tokio tipo renginys, į kurį pirmiausia kvietėme Lietuvos uogų augintojus. Tikimės, kad jis taps tradiciniu ir bus rengiamas kiekvienų metų birželio mėnesį“, – apie fiestą pasakojo prekybos miestelio „Urmas“ rinkodaros vadovas Jonas Plenta.

Pasak jo, renginyje prekeiviai ne tik pardavinės šių metų derlių. Skambant šventinei muzikai, Lietuvos braškių augintojai su lankytojais dalinsis patirtimi auginant braškes, bus pristatytos geriausios braškių veislės, visiems norintiems augintojai patars, kaip šias uogas konservuoti.

Greta įvairių uogų augintojų, prekybos miestelyje veiks ir tradicinė mugė, kurioje amatininkai, tautodailininkai prekiaus savo dirbiniais.

Tokie renginiai, kuriuose šventiškai pasipuošę uogų augintojai ir prekybininkai rengia įvairias atrakcijas, žaidimus, bendrauja su pirkėjais, populiarūs visoje Europoje, ypač Vokietijoje, Olandijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius