-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 05 29

Savaitgalį policija gaudys nedrausmingus motociklininkus

Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos nurodymu š. m. gegužės 29–31 d. visoje šalyje policijos pareigūnai vykdo prevencines priemones, skirtas mopedų, motociklų, keturračių motociklų vairuotojams drausminti.
Motociklininkas
Motociklininkas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip nformuoja Lietuvos policijos eismo priežiūros tanyba, tikslinė priemonė organizuojama siekiant užkardyti minėtų transporto priemonių vairuotojų daromus Kelių eismo taisyklių pažeidimus bei mažinti eismo įvykių, į kuriuos patenka šie eismo dalyviai, skaičių. Be to, pareigūnai griežtai kontroliuos ir transporto priemonių vairuotojų pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejus.

Priemonių metu daugiausia dėmesio bus skirta mopedų, motociklų, keturračių motociklų vairuotojų blaivumui (apsvaigimui), dokumentams, suteikiantiems teisę vairuoti ir eksploatuoti šias transporto priemones, tikrinti, šių transporto priemonių vairuotojų ir vežamų keleivių saugos šalmų naudojimo tvarkai, motociklų leistinam važiavimo greičiui kontroliuoti.

Mopedų ir motociklų vairuotojų kontrolė, pasitelkus į pagalbą Aplinkos apsaugos regionų departamentų agentūros atstovus, bus vykdoma ne tik keliuose, bet ir rekreacinėse teritorijose (paplūdimiai, poilsiavietės, kempingai, turizmo trasos, pažintiniai takai ir kt.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius