Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 02

Savivaldos rinkimų naktį – specialios tiesioginės transliacijos portale 15min

15min Savivaldos rinkimų naktį pateikė specialias tiesiogines transliacijas, kurių metų skaitytojai galėjo patogiai ir vienoje vietoje sekti rinkimų rezultatus. 15min audio podkastas „Mes ne prieš, bet...“ sekmadienį, savivaldybių rinkimų vakarą, virto specialia tiesiogine video laida.

Tiesioginėje 15min rinkimų laidoje R.Celencevičius ir G.Dabašinskas aptarė karščiausius rinkimų dienos įvykius ir drauge su 15min žurnalistais, dirbančiais kandidatų štabuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Alytuje pateikė 15min svarbiausias rinkimų nakties naujienas.

VIDEO: 15min studijoje – speciali savivaldos rinkimų transliacija

Kelias valandas truksiančioje tiesioginėje transliacijoje 15min skaitytojų ir žiūrovų laukė vaizdo reportažai iš kandidatų štabų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Alytuje, šiuose miestuose balsavusių rinkėjų apklausos, videosiužetai „Jei aš būčiau meras“ ir kitos įdomybės.

Nuo 22 val. 15min portale buvo galima stebėti Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) ir Vilniaus politikos analizės instituto (VPAI) ekspertų analizę.

Transliacijos metu ekspertai skirtingais pjūviais aptarė Lietuvos savivaldybių tarybų rinkimų kampanijas ir karščiausius balsavimo duomenis, ateinančius iš Vyriausiosios rinkimų komisijos. Politologai taip pat prognozavo galimus ateities scenarijus – tiek kovose dėl mero postų, tiek savivaldybių tarybų formavime.

Rinkimus analizuoja VDU ir VPAI ekspertai – prof. dr. Egidijus Aleksandravičius, Virginija Būdienė, Algis Davidavičius, doc. dr. Asta Gaigalienė, prof. dr. Artūras Grebliauskas, doc. dr. Jūratė Imbrasaitė, prof. dr. Mindaugas Jurkynas, prof. dr. Algis Krupavičius, prof. dr. Antanas Kulakauskas, doc. dr. Visvaldas Legkauskas, prof. dr. Šarūnas Liekis, dr. Viktorija Starkauskienė, dr. Gintaras Šumskas, doc. Rytis Zemkauskas, Vigilija Žiūraitė ir kiti.

Diskusijos moderatoriai – VPAI medijų programos vadovas Donatas Puslys ir VDU Politologijos katedros lektorius Mindaugas Norkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius