-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 03 30

SEB bankas atsisako didžiosios dalies nuomoto ploto Seimo viešbutyje

Seimo viešbučio pastate veikęs didžiausias Lietuvoje komercinis SEB bankas nusprendė atsisakyti didžiosios dalies nuomoto ploto, rašo dienraštis "Lietuvos žinios".
SEB
SEB / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

 Seimo viešbučio pastate pačiame Vilniaus centre, Gedimino prospekte, veikiančiam SEB banko filialui sumažinus nuomojamų patalpų plotą, Seimo kanceliarija neteko didžiosios dalies už nuomą gaunamų lėšų.

Šie pinigai daug metų buvo naudojami komunalinėms paslaugoms apmokėti, įvairioms investicijoms, parlamento rūmų remontui.

Anot Seimo pirmininkės pavaduotojos Virginijos Baltraitienės, kaip kompensaciją už sutarties nutraukimą bankas Seimo kanceliarijai sumokėjo 18 mėnesių nuomos dydžio pinigų sumą – apie 2 mln. litų. Šias lėšas ketinama panaudoti Seimo I rūmų remontui.

Bankas atsisakė tarnybinių patalpų – iš viso apie 3 tūkst. kvadratinių metrų ploto. Dabar ketinama pasitenkinti maždaug 2 tūkst. kvadratinių metrų plotu, reikalingu banko filialui. Čia ir toliau veiks klientų aptarnavimo skyrius.

Į atsilaisvinusias patalpas jau pasiūlyta įsikraustyti kai kurioms iš 23 Seimui atskaitingų valstybės institucijų. Jos nuompinigių nemokėtų, tik padengtų komunalinių paslaugų išlaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius