Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 31

Seime – diskusijos socialdemokratų ir konservatorių frakcijose dėl mokslo metų

Seimo opozicinių socialdemokratų frakcija pirmadienį su švietimo, mokslo ir sporto ministru Algirdu Monkevičiumi aptars pasiruošimą naujiems mokslo metams, ugdymo proceso organizavimą koronaviruso epidemijos metu. Opoziciniai konservatoriai šia tema rengia susitikimą su pedagogų profsąjungų, tėvų organizacijų atstovais.
Algirdas Monkevičius
Algirdas Monkevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Socialdemokratų partijos lyderis Gintautas Paluckas praėjusią savaitę pareiškė, kad A.Monkevičius, artėjant mokslo metams, nesusitvarko, todėl rugsėjį mokyklose vyraus chaosas.

Pasak G.Palucko, ministerijos parengtos rekomendacijos, kaip dirbti epidemijos sąlygomis, yra sunkiai įgyvendinamos praktikoje.

Antradienį prasidėsiančius dėl koronaviruso pakoreguotus mokslo metus aptars ir opozicinė konservatorių frakcija.

Susitikime su parlamentarais pakviesti dalyvauti Lietuvos švietimo darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Andrius Navickas, mokytojos Jurgita Kiškienė ir Danguolė Pilipavičienė bei Lietuvos tėvų forumo atstovas Kęstutis Mikalajūnas.

Šalies mokyklos dėl pavasarį paskelbto karantino mokslo metus užbaigė nuotoliniu būdu, artėjant naujiems mokslo metams, neatmetama galimybė, kad bent dalis mokymo proceso irgi vyks iš namų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius