Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 12

Seimo etikos sargai siūlo Andriui Kubiliui nedalyvauti komisijoje dėl energetikos projektų

Seimo Etikos ir procedūrų komisija (EPK) siūlo opozicijos lyderiui, konservatoriui Andriui Kubiliui nusišalinti nuo buvusios Vyriausybės pradėtus energetikos projektus tiriančios laikinosios komisijos veiklos dėl galimo interesų konflikto.
Andrius Kubilius
Andrius Kubilius / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.

Tokį sprendimą, kuris yra rekomendacinio pobūdžio, Etikos ir procedūrų komisija antradienį priėmė 11 parlamentarų balsavus už ir dviem prieš.

„Esu tiesiog sujaudintas tokio dėmesio, kuris parodo, kad valdančioji koalicija išsigando A.Kubiliaus dalyvavimo komisijos darbe“, – reaguodamas į sprendimą replikavo A.Kubilius.

Jis sakė nesuvokiantis sprendimo, kad darbas premjeru praėjusią kadenciją gali būti traktuojamas kaip privatus interesas.

Birželio 11 dieną sudaryta laikinoji komisija aiškinasi buvusios Vyriausybės pradėtus strateginius energetikos projektus. Darbą ji turi baigti iki lapkričio 15 dienos, tačiau planuoja prašyti terminą pratęsti.

Iš viso komisijoje dirba 12 parlamentarų, iš kurių opozicijai priklauso keturi parlamentarai, tarp jų ir buvęs premjeras konservatorius A.Kubilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius