Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 04

Seimo keliautojams prikirpo sparnus

Seimo valdyba ėmėsi rimto darbo – ji nuo šiol ypač daug dėmesio skirs politikų komandiruočių maršrutams, dabar už valstybės biudžeto lėšas nuvykti į egzotišką kraštą nebebus taip paprasta, rašo „Lietuvos žinios“.
Saulius Stoma
Saulius Stoma / Redo Vilimo/BFL nuotr.
Temos: 2 Pinigai Seimas
Pirmasis pasikeitusios tvarkos spyrius pajuto konservatorius Saulius Stoma, kuris nebuvo neišleistas į Jordaniją. Atsisakius šios kelionės buvo sutaupyti šeši tūkstančiai litų. Nepritarta ir Liberalų sąjūdžio frakcijos nario Gedimino Navaičio komandiruotei į Ciurichą, pastarajam į šalį pasiūlyta vykti už savo lėšas.

Šiais metais Seimo biudžete užsienio komandiruotėms skirta kiek daugiau nei milijonas litų – mažiau nei 2008-aisiais. Pernai parlamentarai komandiruotėms išleido 1,3 mln. litų.

Pasak Seimo vicepirmininko Algio Kašėtos, kuruojančio komandiruočių reikalus, valdyba, pritardama Seimo narių prašymams išleisti juos į užsienyje vykstančius renginius arba atmesdama juos, laikosi kartu su Užsienio reikalų komitetu išskirtų prioritetų. Tokiais laikoma Seimo delegacijų veikla trijose organizacijose – Europos Tarybos, NATO bei Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacijos Parlamentinėse Asamblėjose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius