Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 16

Seimo narę Dalią Teišerskytę beverte nacionaline tuštybe išvadinęs pensininkas mokės baudą

Seimo narę Dalią Teišerskytę laiške beverte nacionaline tuštybe išvadinęs 78 metų kaunietis Vytautas Kinderavičius turės sumokėti 390 litų baudą.
Dalia Teišerskytė ir  Anatolijus Čupkovas
Dalia Teišerskytė ir Anatolijus Čupkovas / „Scanpix“ nuotr.

Aukštąjį išsilavinimą turintį V.Kinderavičių papiktino 65 metų politikės D.Teišerskytės interviu apie jos šeimos dramą, antradienį rašo „Lietuvos rytas“.

Kaunietis sukurpė trumpą įžeidų anoniminį laišką, ant voko parašė „Bevertei nacionalinei tuštybei D.Teišerskytei“ ir nusiuntė į Seimą.

Laiške pensininkas patarė politikei nesityčioti iš liaudies, nes priešingu atveju jos rinkimų apylinkėje ant stulpų pasirodys skelbimai, kaip parlamentarė ieško naujo patyrusio kuilio.

D.Teišerskytė įtarė, kad laišką parašė Kauno rajone mokytoja dirbanti 40 metų Snieguolė J. Ji – artima D.Teišerskytės sutuoktinio 66 metų Anatolijaus Čupkovo draugė.

D.Teišerskytė pareigūnams nurodė, kad nuo Snieguolės J. anksčiau nesyk buvo nukentėjusi. Ši moteris jai į pašto dėžutę esą įmesdavo religinio turinio brošiūrų, atsiuntė ne vieną užgaulią žinutę.

Teisėsaugai pradėjus ieškoti autoriaus, V.Kinderavičius parašė parlamentarei dar vieną laišką. Šįsyk jis prisistatė tikru vardu ir nurodė savo adresą.

„Jūs pasivadinote nacionaline vertybe. Viename dienraštyje buvo išspausdintas straipsnis, kad jūs turėjote vieną vyrą, po to – kitą ir vėl ieškote naujo. Tai man ir priminė vieną raštelyje paminėtą posakį apie „k...“ paiešką“, – dėstė pensininkas.

Jis atsiprašė D.Teišerskytės už pasikarščiavimą – esą protą tikriausiai sujaukė per didelė vaistų dozė.

Pareigūnams pensininkas prisipažino geriantis brendį su pienu nuo aukšto kraujospūdžio. Jis teigė, kad tą dieną, kai parašė laišką, buvo išgėręs daugiau nei įprastai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius