Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 08 /18:22

Seimo nariui Kęstučiui Pūkui – kaltinimai seksualiniu priekabiavimu

Seimo narys Kęstutis Pūkas sulaukė kaltinimų seksualiniu priekabiavimu. Tokius kaltinimus politikui žeria merginos, norėjusios tapti jo padėjėjomis, praneša Info TV laida „Info diena“.
Kęstutis Pūkas
Kęstutis Pūkas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Teigiama, kad politikas sau padėjėjos ieškojo pats, o bendraudamas su galima darbuotoja laidė keistas užuominas – domėjosi, ar ji turi antrąją pusę. Be to, susitikimas dėl darbo vyko Seimo viešbutyje, kur parlamentaras norėjo aprodyti savo miegamąjį, gyrė savo lovą, laidė užuominas, kad būtų gerai ant jos pasivolioti.

K.Pūkas atmeta bet kokius kaltinimus ir teigia, kad kandidačių antrosiomis pusėmis domėjosi tik todėl, nes norėjo sužinoti, ar jos galės visą savo laiką paskirti darbui Seime.

„Info diena“ paskelbė slapta filmuotą vaizdo medžiagą, kurioje parlamentaras galimai savo darbuotojai siūlė algą vokelyje – 600 eurų. Jis taip pat žadėjo nupirkti suknelių. Sužinojęs, kad pokalbis dėl darbo buvo filmuojamas, K.Pūkas gynėsi, kad atlyginimo vokelyje nesiūlė.

64 metų K.Pūkas į Seimą išrinktas pagal partijos „Tvarka ir teisingumas“ sąrašą. Jis nurodo, kad buvo vedęs 5 kartus. K.Pūkas iš viso turi 9 vaikus. Dabartinė žmona 40 metų Lina Pūkienė, su kuria susituokė 2008 m., rūpinasi K.Pūkui priklausančia regionine televizija ir radijo stotimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius