-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 04

Seimo narys Arvydas Vidžiūnas išsiskyrė su žmona

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Arvydas Vidžiūnas išsiskyrė su žmona Asta. Kaip pranešė delfi.lt, teismas patenkino sutuoktinių ieškinį ir santuoką nutraukė abipusiu susitarimu.
Arvydas Vidžiūnas
Arvydas Vidžiūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Parlamentaras šią žinią portalui delfi.lt patvirtino, tačiau konkrečių priežasčių, kodėl nusprendė žengti tokį žingsnį, neįvardijo. Esą kartais žmogus pasiekia ribą, kai du žmonės nelabai gali būti kartu. Tačiau parlamentaras griežtai paneigė, kad skyrybos įvyko dėl kitos moters, nors su žmona Asta jis tvirtino jau ilgą laiką kartu negyvenęs. A.Vidžiūnas kartu su žmona užaugino dukterį Kotryną, ji jau pilnametė.

Ne vieną kadenciją Seime dirbantis politikas yra kelis kartus įkliuvęs policijai dėl greičio viršijimo ir vairuodamas neblaivus. 2012-ųjų birželį jis buvo nubaustas 1200 Lt bauda ir mėnesiui neteko teisės vairuoti, nes 2011 metų gruodžio 5 dieną kelyje Vilnius-Prienai-Marijampolė vairuodamas automobilį „Mercedes Benz E280“ A. Vidžiūnas važiavo 122 kilometrų per valandą greičiu ir toje vietoje nustatytą 70 kilometrų per valandą greitį viršijo 52 kilometrais.

2009 metais gegužę A.Vidžiūnas būdamas neblaivus (0,83 promilės alkoholio) vairavo automobilį ir važiavo Vilniaus Konstitucijos prospektu ir Linkmenų gatve. Politikas teisinosi buvęs priverstas pūsti į alkoholio tikrintuvą praėjus mažiau nei 15 minučių po to, kai baigė gerti antrąją taurą vyno.  Už šį pažeidimą jis taip pat užsidirbo baudą ir trims mėnesiams buvo netekęs teisės vairuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius