Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 12 24

Seimo narys J.Jagminas reikalauja viešo atsiprašymo iš laidos „Paparacai“ rengėjų

Seimo narys Jonas Jagminas pareiškia, kad vakar, gruodžio 22 d., TV3 laidoje „Paparaciai“ buvo paskleista tikrovės neatitinkanti ir žeminanti Seimo nario Jono Jagmino garbę ir orumą informacija.
Jonas Jagminas
Jonas Jagminas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Pasak J.Jagmino, Seimo Kaimo reikalų komiteto pirmininko pavaduotojas Jonas Stanevičius, komentuodamas Seimo nario J.Jagmino išvyką į Kelmę, gerokai perlenkė lazdą, kaltindamas nebūtais dalykais, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Seimo narys J.Jagminas atsakingai pareiškia, kad į Kelmę vyko susitikti su rinkėjais, tarp jų – su ūkininkais, žemės ūkio specialistais bei Kelmės rajono savivaldybės vadovais, Žemės ūkio skyriaus atstovais. Teisę Seimo nariui susitikti rinkėjais numato Lietuvos konstitucija ir Seimo statutas. Seimo nario J.Jagmino kelionė į Kelmę buvo suderinta su Kaimo reikalų komiteto pirmininku Edmundu Pupiniu, kuris neprieštaravo, jog Seimo narys vyktų pasinaudodamas komitetui skirto transporto paslaugų limitu.

Seimo nariui J.Jagminui nesuvokiamas Seimo nario Jono Stanevičiaus, buvusio „gelbėtojo“ elgesys, siekiant diskredituoti kolegą komiteto narį, perduodant šią tikrai kasdienę situaciją žiniasklaidai, vietiniam Kelmės laikraščiui, bandant iš musės išpūsti dramblį. „Seimo nario pareiga – susitikti su rinkėjais, Seimo nariai tai darė, daro ir darys, o Seimo Kaimo reikalų komitetas nėra „gelbėtojų“ filialas, tad nelabai suvokiu, ką kolega stengėsi išgelbėti“, – sako J.Jagminas.

Seimo narį J.Jagminą įžeidė J.Stanevičiaus TV3 laidoje „Paparacai“ nuskambėję nepelnyti kaltinimai ir neetiški komentarai dėl amžiaus ir pan., todėl jis svarsto galimybę kreiptis į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją, prašydamas ištirti, ar J.Stanevičius nepažeidė Seimo nario etikos.

Seimo narys J.Jagminas taip pat reikalauja viešo atsiprašymo iš TV3 laidos „Paparacai“ rengėjų. Nesulaukęs viešo atsiprašymo Seimo narys J.Jagminas neatmeta galimybės kreiptis į teismą dėl informacijos, žeminančios jo garbę ir orumą, paneigimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius