-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 15

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė Vasario 16-osios proga linki kuo daugiau santarvės, pasitikėjimo ir ramybės

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė pasveikino Lietuvos žmones valstybės atkūrimo dienos – Vasario 16-osios – proga.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Nors nuo Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 1918-aisiais prabėgo devyniasdešimt ketveri metai, ši data iki šiol lieka gyva ne tik tautos istorinėje atmintyje, bet ir žmonių mintyse, jausmuose, širdyse. Tikriausiai todėl, kad per visas XX amžiaus pervartas ir okupacijas, juo labiau tautinio atgimimo metais ji budėjo mumyse kaip jėga, vienijanti tautą, palaikanti jos dvasią, neleidžianti išduoti tiesos ir Dievo, neleidžianti išduoti savęs“, – sako I. Degutienė.

Seimo Pirmininkė pabrėžia, kad anuomet tautą pakėlusi dvasios jėga yra gyva ir šiandien. „Ta jėga gyva ir šiandien – kiekviename iš mūsų ir visoje mūsų bendruomenėje kartu. Įsiklausykime į šį vidinį balsą ir dar kartą įsitikinsime: esame žmonės ir esame tauta, pajėgi atlaikyti sunkumus, susitvarkyti su problemomis, susikurti dabartį ir ateitį. Esame tauta ir esame žmonės, pajėgus čia ir dabar kurti savąją Lietuvą – šviesesnę, teisingesnę, viltingesnę“, – teigia I. Degutienė.

Seimo Pirmininkė nepriklausomos valstybės atkūrimo šventės išvakarėse linki visiems santarvės, pasitikėjimo ir ramybės. „Šios kūrybos šviesoje nuoširdžiai sveikinu visus su tautos ir valstybės švente. Visiems Lietuvos žmonėms, kad ir kur šiandien gyventume ar dirbtume, kad ir kokie skirtingi būtume, linkiu santarvės, pasitikėjimo ir ramybės – tų paprastų ir tvirtų dalykų, kurių akivaizdoje ir padaromi didžiausi ir prasmingiausi darbai. Kuo geriausios kloties visiems, kuriantiems Lietuvą ir tikintiems savojo darbo prasme!“, – sako I. Degutienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius