-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2012 09 27

Seimo pirmininkė pasveikino žurnalistę ir laidų vedėją Algimantą Žukauskienę

„Esate iš tų asmenybių, kurių vien vardą ir pavardę paminėjus, tūkstančiai Lietuvos žmonių žinotų, apie ką kalbama ir su nuoširdžia pagarba prisimintų Jūsų veidą ir balsą, Jūsų darbus žiniasklaidoje – Lietuvos spaudoje, televizijose ir, žinoma, Jūsų kurtoje ir vestoje „Panoramoje“.
Algimanta Žukauskienė
Algimanta Žukauskienė / BFL/K.Vanagas

Prisimintų iš Jūsų sklidusią harmoniją ir ramybę, profesionalumą ir šiltas emocijas. Ir tikriausiai daugelis pritartų minčiai, kad tai – daugiau nei profesionalumas, tai – pati tikriausia charizma, pats tikriausias žavesys“, – teigia I. Degutienė.

Seimo Pirmininkės nuomone, tikrai dėsninga ir pelnyta, kad A. Žukauskienės buvimas ekrane pelnė ne tik kolegų pagarbą bei daugybę gražių bei garbingų įvertinimų, bet ir patį didžiausią įvertinimą – tūkstančių žmonių simpatiją ir pagarbą, meilę ir gražius žodžius.

„Nuoširdžiai prie jų prisidedu ir dėkoju už metus, sąžiningai atiduotus Lietuvos žiūrovų auditorijai. Dar kartą sveikinu Jus su gražia sukaktimi ir linkiu stiprios sveikatos bei kuo geriausios kloties visuose Jūsų darbuose ir asmeniniame gyvenime“, – sveikinime sako I. Degutienė.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius