Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 09

Seimo pokštai nesibaigia

Seimo valdyba penktadienį pritarė parlamentaro Viktoro Uspaskicho kelionei į Rusiją, tačiau neužsiminė, kad jis jau kurį laiką yra šioje šalyje. Kaip galima pritarti kelionei sausio 12-13 dienomis, kai ji prasidėjo gerokai prieš 12 dieną?
Pasak Viktoro Uspaskicho, pilni žmonių prekybos centrai parodo, jog ekonominė situacija dar nesuvokiama daugeliui vartotojų.
V.Uspaskichas išvykęs į Rusiją pas mamą. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Naujienų portalo 15min.lt paklaustas, kokių darbų sausio 12-13 dienomis žada griebtis Rusijoje, V.Uspaskichas penktadienio vakarą pranešė, jog paprasčiausiai didžiųjų metų švenčių proga lanko motiną.

„Ten ir esu dabar. Aš tik informavau, kad nebūsiu tomis dienomis. Buvo planuotas važiavimas iš anksto, savo sąskaita“, – telefonu iš Archangelsko srities 15min.lt pasakojo V.Uspaskichas.
Jis patikslino, kad sausio 13-ąją jau vėl bus Lietuvoje.

Pajuokavus, kad sykį ilgiau nei metus Rusijoje užtrukęs V.Uspaskichas ne visada grįžta taip greitai, kaip žada, politikas pareiškė: „Nenudžiuginsiu savo užsibuvimu Rusijoje! Po to karto Rusijoje jau gal dešimt kartų buvau – ir visada grįžau.“

Politikas pridūrė: „O kai negrįžau, kai kas manęs nelaukė, džiaugėsi, kol manęs nebuvo. Ir daug kas nelabai apsidžiaugė, kada aš grįžau.“

15min.lt primena, kad kartą Darbo partijos lyderis per liūdnai pagarsėjusį savo „išvykimą“, kurį žiniasklaida vadino pabėgimu nuo mūsų teisėsaugos, į Lietuvą grįžo tik po pusantrų metų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius