Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 11

Seimo rinkimų 2020 naktis – kokią valdžią išsirinks Lietuva? Stebėkite tiesiogiai su 15min

Sekmadienį, vos užsidarius balsavimo apylinkėms, 15min kviečia kartu laukti Seimo rinkimų 2020 rezultatų. Nuo 20 val. specialioje rinkimų nakties laidoje Aktualijų skyriaus redaktorė Liepa Želnienė portalo studijoje kalbins partijų lyderius, politikus ir politologus. Tiesioginiai prisijungimai iš partijų štabų, išskirtiniai interviu, ekspertų įžvalgos bei specialūs siužetai – visa tai ir dar daugiau įdomybių laukia 15min portalo skaitytojų ir žiūrovų.

Specialią rinkimų nakties laidą 15min studijoje stebėkite čia:

L.Želnienei rinkimus stebėti ir aptarti padės – politologai Ainė Ramonaitė, Saulius Spurga ir Rima Urbonaitė, VRK pirmininkė Laura Matjošaitytė ir komunikacijos specialistas Arijus Katauskas.

15min vyriausiasis redaktorius Raimundas Celencevičius ir žurnalistas Ginas Dabašinskas operatyviai pateiks rinkimų rezultatų analizę.

15min žurnalistai leis pajusti tikras rinkimų emocijas iš partijų štabų.

15min šiems Seimo rinkimams skyrė ypatingą dėmesį ir kvietė skaitytojus išsamiai susipažinti su partijomis bei jų lyderiais. Kandidatai 15min studijoje susirėmė specialiuose debatuose, pasisakė interviu „Nėra už ką balsuoti?“, rinkosi iš dviejų opcijų video projekte „ARBA/ARBA“ bei pasivažinėjo ir į netikėtus klausimus atsakinėjo laidoje „Rinkimų taksi“, o portalo žurnalistai ir ekspertai apžvelgė ir įvertino partijų pažadus projekte „Pažadų komisija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius