Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 23

Seimo rinkimuose nebedalyvausianti Rūta Janutienė atleista iš darbo

Rūta Janutienė ketvirtadienį paskelbė, kad nebedalyvaus Seimo rinkimuose su Naglio Puteikio partija. Ji pranešė ir tai, kad N.Puteikis atleido ją iš darbo.
Rūta Janutienė
Rūta Janutienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Daugiau komentarų nebus, o čia informacija: praėjusią savaitę galutinai žlugus deryboms dėl plataus nesisteminių partijų susivienijimo, mano antikorupcinės programos nuostatoms neįtilpus į rinkimų programą, atsisakiau kandidatuoti Centro partijos sąraše, išstojau iš Centro partijos, o šiandien buvau už tą savo asmeninį apsisprendimą atleista iš darbo kaip netekusi Naglio Puteikio pasitikėjimo“, – feisbuke rašė R.Janutienė.

„Seime kaip ir gilioje feodalinėje Lietuvos provincijoje, jei nesi partinis, tai ir neturi darbo. Taip neturėtų būti. Kitaip galvojantys neturėtų būti baudžiami, nes nuo to prasideda korupcija. Tada „savam, partiniam“ taikomos kitos taisyklės, nei likusiems“, – pridūrė ji.

15min primena, kad R.Janutienė sausio mėnesį įstojo į Naglio Puteikio vadovaujamą Centro partiją „Gerovės Lietuva“. Ji taip pat laimę bandė 2019-ųjų rudenį, siekusi Seimo nario mandato Žiemgalos apygardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius