Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 30

Sekmadienį Kaune bus atidarytas eismas Parodos gatve

Gruodžio 2 d., sekmadienį, nuo 18 val. Kaune, šiuo metu rekonstruojama, Parodos gatve galės važiuoti ne tik viešasis transportas, bet ir lengvieji automobiliai. Pradėjus rekonstrukciją, žadėta, kad vadinamu Parodos kalnu eismas bus atidarytas iki rugsėjo 1-osios.
Parodos gatvė
Parodos gatvė / Kaunas.lt nuotr.

Transporto eismą įkalnės apačioje reguliuos šviesoforai, o K.Petrausko g. ir Vydūno al. sankryža važiuojantys vairuotojai turės dėmesingai stebėti ženklus.

Šioje sankryžoje pirmenybė bus teikiama iš Vydūno alėjos į Parodos gatvę sukančiam transportui. K.Petrausko gatvėje, ties sankryža, laikinai bus įrengtas kelio ženklas „Stop“ ir tiesiai važiuojantys automobiliai turės praleisti iš Vydūno alėjos atvažiuojantį transportą.

„K.Petrausko gatve važiuojantiems vairuotojams kol kas bus sudėtinga patekti į Parodos gatvę, todėl važiuojantiems šia trasa vairuotojams rekomenduojame šiek tiek susilaikyti ir dar maždaug savaitę rinktis kitą maršrutą. Sankryžoje įjungus šviesoforus, kelio ženklas „Stop“ bus nuimtas“, – teigė Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo skyriaus vedėjas Paulius Keras.

Atnaujintą transporto eismą Parodos gatvėje ir K.Petrausko gatvės bei Vydūno alėjos sankryžoje stebės kelių policininkai. Susidarius eismo spūstims, jie padės reguliuoti automobilių srautus.

Kaunas.lt nuotr./Parodos gatvė
Kaunas.lt nuotr./Parodos gatvė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius