-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 21

Sekmadieniais vėl atgims blusų turgus

Sekmadienį, 12.00 – 16.00 val. Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje (Vilniaus g. 39) atgims blusų turgus. Jaukus ir šurmuliuojantis turgus kartą per savaitę (sekmadieniais) kvies įdomiai ir smagiai praleisti popietę – mainytis, kurti, bendrauti, dalintis idėjomis.
Vilniuje taip pat neseniai surengtas pirmasis mieste „blusų turgus“.
Vilniuje surengtas pirmasis mieste „blusų turgus“. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Tai nebus įprastas turgus su rūkytais mėsos gaminiais ir kinietiškais sijonais, skubančiais pirkėjais ir nepatenkintais pardavėjais. Blusų turgus – vieta mainytis mylimais ir įdomiais, tačiau per ilgai namie užsigulėjusiais ar pačių pagamintais daiktais – nuo drabužių ir aksesuarų iki paveikslų ir muzikos įrašų, teigiama savivaldybės išplatintame pranešime.

Užsukę į Vasaros Terasą, vilniečiai ir svečiai turės galimybę dalintis idėjomis, kurti. Turgaus organizatoriai kiekvieną savaitę stebins vis nauja tema: nuo sportbačių dekoravimo iki japoniško meno.

Be to, tai bene vienintelė vieta, kur pramiegoję ar patingėję gaminti, galės mėgautis ypatingais ir kaskart skirtingais šefo pusryčiais iki pat vakaro.

Blusų turgus – tai vieta, kur ekonominiai santykiai grįžta prie savo pirminės formos, kur mėgavimasis pačiu procesu yra svarbiau už pelną. Daugelio šalių gyventojai sekmadienio negali įsivaizduoti be blusų turgaus. Tikimasi, kad šį iniciatyva taps gražia tradicija. Nuotaikinga muzika, šurmuliuojantys turgaus dalyviai ir svečiai, kūrybinga atmosfera ir puiki nuotaika – kas geriau tiktų sekmadieniui?

Blusų turgaus sezono atidarymo proga svečių lauks ypatinga staigmena!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius