Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 16

Senąsias e. bilieto korteles į Vilniečio korteles galima nemokamai pasikeisti iki metų pabaigos

Vakar sostinėje pradėjo veikti elektroninio bilieto sistema.
Naujoji Vilniečio kortelė
Naujoji Vilniečio kortelė

Bilietų platintojai informuoja, kad šiandien 9 valandą veikė visos bilietų platinimo vietos, kuriuose galima įsigyti Vilniečio kortelę ir naujuosius elektroninius bilietus.

Per trečiadienį ir ketvirtadienio rytą jau buvo pakeista ir parduota daugiau kaip 800 Vilniečio kortelių.

Iki metų pabaigos senąsias e. bilieto korteles į Vilniečio korteles keleiviai gali pasikeisti nemokamai, taip pat iki sausio pirmosios galima važiuoti su iš anksto įsigytais vienkartiniais bilietais.

Įsigiję bilietą rugpjūčiui, keleiviai juo gali naudotis įprasta tvarka iki rugpjūčio 31 dienos, o senąją kortelę į naująją
pasikeisti rugsėjo pirmosiomis dienomis.

„Elektroninio bilieto sistema veikė ir veikia be trukdžių nuo pat trečiadienio ryto. Vakar daliai gyventojų buvo kilę nesklandumų, nes savo įrangą ir terminalus reikėjo atnaujinti ir bilietų platintojams. Vis dėlto, diegiant naują įrangą tokie laikini sistemos derinimo darbai yra natūralūs ir buvo taisomi nedelsiant, todėl atsiprašome gyventojų už patirtus nepatogumus.

Ketvirtadienio rytą, iki 9 val., visose bilietų platinimo vietose jau buvo atnaujinta programinė įranga. Dabar įranga veikia visose bilietų platinimo vietose.“, – sako Gintas Bliuvas, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ direktorius.

Vienkartinius bilietus nuo rugpjūčio 15 dienos pakeitė 30 ir 60 minučių elektroniniai bilietai, kuriuos pažymėję keleiviai gali persėsti iš vienos transporto priemonės į kitą, nežymėdami naujo bilieto. Pavyzdžiui, pažymėjus 30
minučių bilietą 8:05 val., jis galios iki 8:35 val.

Taip pat liko galimybė įsigyti bilietą iš transporto priemonės vairuotojo. Jo kaina – 3,50 Lt ir 1,75 Lt (su 50 proc. nuolaida). Toks bilietas galioja iki paskutinės maršruto stotelės.

Mėnesio bilietus nuo rugpjūčio 15 dienos keičia 30 dienų bilietai ir 30 dienų bilietai, galiojantys tik darbo dienomis. Skirtingai nei mėnesio bilietas, galiojęs nuo pirmos iki paskutinės mėnesio dienos, 30 dienų bilietas galios 30 kalendorinių dienų pirmą kartą jį pažymėjus. Pavyzdžiui, pirmą kartą pažymėjus bilietą rugsėjo 7 dieną, bilietas galios iki spalio 6 dienos imtinai.

Visi naujieji bilietai bus skirti važiuoti tiek autobusais, tiek troleibusais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius