Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
02 03

Seniūnijos šalia Vilniaus gyventojai pyksta: gatvės vos išvažiuojamos, o jie maitinami tik pažadais

Ant ribos tarp Vilniaus miesto ir rajono esanti Nesvyžiaus gatvė šią savaitę sulaukė greiderio. Šia gatve nuolat važinėjantys aplinkiniai gyventojai sako, kad toks vaizdas itin retas, ypač žiemą. Jie daug metų siekia, kad gatvė būtų asfaltuota. Tačiau, kaip pabrėžia, girdi tik pažadus. Tą patį kartoja ir kitoje Avižienių seniūnijos pusėje gyvenantys žmonės. Savivaldybė ramina jų nepamiršusi.
Nesvyžiaus gatvė
Nesvyžiaus gatvė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Miestas pašonėje, bet gatvė ne jo

„Praėjo penkeri metai, o mes vis dar susiduriame su ta pačia situacija, čia visiškai niekas nesikeičia. Toks jausmas, jog ši problema tiesiog ignoruojama“, – taip į 15min redakciją kreipėsi Nesvyžiaus gatve Avižienių seniūnijoje, Vilniaus rajone, nuolat važinėjantis Edvardas.

Jis priminė 15min straipsnį 2018 metų lapkritį apie šią gatvę – tuomet vietiniai irgi skundėsi, kad vos nuo Vilniaus vakarinio aplinkkelio nusukus link Bukiškio, Nesvyžiaus gatve važiuoti pasidaro tiesiog nepakenčiama.

Neasfaltuotas kelias po lietaus rudenį ar pavasarį, o kartais ir vasarą, tirpstant sniegui žiemą tampa tiesiog neišvažiuojamas. Tačiau daugybė žmonių būtent juo suka namo į Bukiškį ar Bajorus.

„Dabartinė situacija žiemą dar rimtesnė – kelias nėra greideriuojamas, duobė ant duobės. Žmonės turi gadinti savo automobilius norėdami tiesiog grįžti namo šiuo keliu“, – skundėsi Edvardas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius