Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 18

Šeštadienį Kaune pristatomas naujas aromatas „Lietuvos kvapas“

Kauniečiai ir miesto svečiai turi unikalią galimybę susipažinti su nauju Lietuvos simboliu – Lietuvos kvapu. Pirmasis Lietuvoje šio kvapo pristatymas įvyks šeštadienį prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“.
Lietuvos kvapas
Lietuvos kvapas / Organizatorių nuotr.

Lietuvos kvapas buvo kuriamas beveik dvejus metus. Vienas šios idėjos autorių Dainius Rutkauskas pasakojo, kad idėja jį sukurti kilo trims draugams.

„Tikėjome šia idėja, o dabar jau galime drąsiai sakyti, kad Lietuva yra pirmoji šalis pasaulyje, galinti apie save papasakoti kvapu“, – kalbėjo D.Rutkauskas.

Pats kvapo kūrimas buvo patikėtas prancūzų kompanijos „Galimard“ specialistams. Iš keturių pagal šalies charakteristiką sukurtų linijų buvo pasirinkta „žemės”, kuri ištobulinta iki Lietuvos kvapo etalono.

„Kuriant Lietuvos kvapą nebuvo apsiribota tik Lietuvoje sutinkamais kvapais, – pasakojo D.Rutkauskas. – Esame moderni ir atvira valstybė, tad Lietuvos kvapo sudėtis tai pabrėžia. Jame rasite ir lietuviškų lauko gėlių ir raudonų miško uogų kvapų kompozicijos, aviečių, pakalnučių, alyvų, rožių, samanų kvapų, medžio dūmo akordų, ir pasaulyje gerai pažįstamų bei vertinamų bergamotės, imbiero, santalo, kedro, pačiulio, muskuso, ambros aromatų“, Šiuo metu yra pagamintas pirmasis tūkstantis Lietuvos kvapo kvepalų, skirtų namams.

Šeštadienį, nuo 11 iki 18 val., centrinėje „Megos“ aikštėje Lietuvos kvapą skleis specialiai tam atvežta kvapų mašina. Prekybos ir laisvalaikio centro lankytojai galės ne tik susipažinti su Lietuvos kvapu, pasidalinti savo nuomone, bet ir įsigyti ribotu tiražu išleistų kvapų namams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius