-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 17

Sezoną pradeda Klaipėdos lėlių teatras

Klaipėdos lėlių teatro žmonės ir lėlės jau pasiraitojo rankoves ir kibo į rudenio darbus.
Sezoną pradeda Klaipėdos lėlių teatras.
Sezoną pradeda Klaipėdos lėlių teatras. / Jurgitos Andriejauskaitės nuotr.

Pirmasis rudeniu kvepiantis susitikimas su žiūrovais ir durų į naują sezoną atvėrimas įvyks rytoj, 12 val., Klaipėdos lėlių teatro kiemelyje. Mažus ir didelius žiūrovus sutiks, juos kalbins ir naudingų patarimų duos bei saldžiomis kriaušėmis vaišins teatro personažai – Bobutė ir Diedukas.

Teatro sezoną atidarius visi žiūrovai bus pakviesti į teatralizuotą programą visai šeimai „Svečiuose pas Klaipėdių šeimyną“. Į svečius Klaipėdos lėlių teatro prašomas su ypatinga misija atvyksta ir pats Rudenėlis. Rudenėlis kviečia visus vaikus, jų tėvelius ir senelius dalyvauti „Rudenėlio grožybės“ konkurse.

Visi žiūrovai raginami atsinešti iš daržovių ar vaisių pagamintą darbelį. Darbeliai bus eksponuojami Klaipėdos lėlių teatre, o nugalėtojai apdovanojami kvietimais į Klaipėdos lėlių teatro spektaklius.

Šį rudenį vėl duris plačiai atveria Karakumų asilėlio mokyklėlė. Mokyklėlės direktorius ruošiasi, o mokytojos puošiasi ir laukia vaikų rugsėjo 22 d. 18 val. mokyklėlės atidarymo šventėje.

Jei vaikelis nori arčiau susipažinti su lėle, reikšti savo mintis, bendrauti su bendraamžiais, fantazuoti ir savo fantazijas įgyvendinti, Klaipėdos lėlių teatro kolektyvas kviečia atvykti į mokyklėlę. Ikimokyklinio amžiaus vaikų (12 mėn. – 6 m.) registracija vyksta iki rugsėjo 21 d. elektroniniu paštu klaipedosleles@gmail.com arba telefonu 846239932. Esamiems ir būsimiems auklėtiniams linkėjimus siunčia ir uodegėle moja mokyklėlės direktorius Karakumų asilėlis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius