Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 23

Šį rudenį „Maisto bankas“ tikisi sulaukti didesnės paramos nei pavasarį

Per „Maisto banko“ vykdomą rudeninę akciją tikimasi sulaukti didesnės paramos nei pavasarį, sako fondo direktorė Deimantė Žebrauskaitė.
„Maisto bankas“
„Maisto banko“ akcija / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

„Iš tiesų, tikimės surinkti daugiau maisto produktų nei pavasarinės akcijos metu, galbūt tai susiję su artėjančia švenčių dvasia. Tačiau mes visąlaik sakome, kad žmonėms reikia maisto ne tik per šventes“, – BNS sakė D.Žebrauskaitė.

Ji pabrėžė, kad kiekvienais metais „Maisto bankas“ stengiasi labdaros akciją išplėsti ir organizuoti vis naujuose miestuose. Lapkričio mėnesio vyksiančioje akcijoje naujas miestas bus Raseiniai, taip pat viliamasi suorganizuoti akciją ir Elektrėnuose.

„Maisto banko“ akcija – tai du kartus per metus organizuojamas maisto produktų rinkimas maisto prekių parduotuvėse ir prekybos centruose. Parduotuvėse apsilankantys pirkėjai kviečiami nupirkti ir paaukoti maisto skurdžiai gyvenantiems žmonėms.

Pavasarinė akcija vyko 48 Lietuvos miestuose ir miesteliuose, kurių gyventojai, talkinant savanoriams iš maždaug 250 ne pelno organizacijų, nupirko ir dovanojo socialiai remtiniems maisto produktų daugiau nei už 761 tūkst. litų.

Tradicinė rudeninė Labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ maisto produktų rinkimo akcija vyks prekybos centruose lapkričio 18–19 dienomis. Maisto rinkimo akciją kasmet visoje Europoje maisto bankai organizuoja paskutinįjį lapkričio savaitgalį.

„Maisto banko“ akcijos Lietuvoje rengiamos nuo 2003 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius