-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 27

Šią ir kitą savaitę vaikų, kurie pateko į darželius, tėveliai gaus asmeninius pranešimus

Šią ir kitą savaitė vaikų, kurie pateko į darželius, tėveliai gaus asmeninius pranešimus: trumpąsias sms žinutes ir pranešimus elektroniniu paštu.
Vaikų darželis
Vaikų darželis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pranešimuose bus taip pat bus prašoma artimiausiu metu apsilankyti darželyje, į kurį pateko Jūsų vaikas, ir pateikti visus būtinus dokumentus (asmens dokumentą, gimimo liudijimą ir jų kopijas), teigiama pranešime spaudai.

Vilniaus miesto savivaldybė atsižvelgdama į tai, kad nemažai tėvelių ir mamyčių šiuo metu atostogauja, yra išvykę ir negali greitai grįžti į Vilnių, nenustato konkretaus dienų, per kiek laiko reikia atvykti į darželį, skaičiaus. Kol nebus rasti vaiko tėvai ir patikslinta informacija, dėl jų noro leisti savo atžalą į konkretų darželį, nė vienas vaikas nebus braukiamas iš darželio grupės sąrašų. Vaikų darželių vadovams yra pranešta, kad vaikas iš darželio gali būti išbrauktas tik to pageidaujant tėvams, ir iš pastarųjų gavus prašymą raštu.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat informuoja, kad sutartį gali pasirašyti tik tėvai arba globėjai, kuriems globos teisė nustatyta teisės aktų numatyta tvarka.: trumpąsias sms žinutes ir pranešimus elektroniniu paštu. Pranešimuose bus taip pat bus prašoma artimiausiu metu apsilankyti darželyje, į kurį pateko Jūsų vaikas, ir pateikti visus būtinus dokumentus (asmens dokumentą, gimimo liudijimą ir jų kopijas).

Vilniaus miesto savivaldybė atsižvelgdama į tai, kad nemažai tėvelių ir mamyčių šiuo metu atostogauja, yra išvykę ir negali greitai grįžti į Vilnių, nenustato konkretausdienų, per kiek laiko reikia atvykti į darželį, skaičiaus. Kol nebus rasti vaiko tėvai ir patikslinta informacija, dėl jų noro leisti savo atžalą į konkretų darželį, nė vienas vaikas nebus braukiamas iš darželio grupės sąrašų. Vaikų darželių vadovams yra pranešta, kad vaikas iš darželio gali būti išbrauktas tik to pageidaujant tėvams, ir iš pastarųjų gavus prašymą raštu.

Vilniaus miesto savivaldybė taip pat informuoja, kad sutartį gali pasirašyti tik tėvai arba globėjai, kuriems globos teisė nustatyta teisės aktų numatyta tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius