Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 08

„Siaubas atsivėrė prieš akis“: netikėti radiniai Raigardo pasienio kontrolės punkto prieigose

Druskininkų šauliai praėjusį šeštadienį tvarkė uždaryto Raigardo pasienio kontrolės punkto prieigas. Tarp radinių – ir buteliai su šlapimu, ir zlotai, ir dviračiai, ir švirkštai, ir netgi mėlynos spalvos švyturėlis. Surinkta keletas sunkvežimių atliekų, tačiau tai dar ne pabaiga.

Raigardo pasienio kontrolės punktas nuo kovo uždarytas, tačiau jį kirtusių žmonių pėdsakai vis dar likę ir labiausiai matyti miške šalia kelio.

Druskininkų šauliai praėjusį šeštadienį organizavo šio miško tvarkymo akciją, į kurią susirinko kelios dešimtys žmonių ir kurios metu surinkti trys sunkvežimiai atliekų.

Akciją organizavęs Druskininkų šaulių kuopos vadas Ramūnas Šerpatauskas 15min sakė, kad vaizdas miške – baisus, buvo ir netikėtų radinių.

Kita talka planuojama balandžio 20 dieną.

„Surinkome nemažai šiukšlių – išėjo trys pilni sunkvežimiai, kurie tą pačią dieną buvo išgabenti į sąvartyną. Daugiausia tai – nuo dviejų iki šešių litrų talpos buteliai su vairuotojų šlapimu, maisto atliekų pakuotės, buvo lenkiškų zlotų, radome mėlyną veikiantį švyturėlį, kurį perdavėme pareigūnams, radome Lukoil nuolaidų kortelių, automobilių detalių, padangų, kaljaną radome, radome ir švirkštų, kas leidžia įtarti, jog važiuojantys per šį punktą vartojo narkotines medžiagas“, – pasakojo R.Šerpatauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius