Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 08

Šiaulių meras A.Visockas sudarė koaliciją su „valstiečiais“

Šiauliuose perrinkto mero Artūro Visocko dauguma skelbia sudariusi koaliciją su ligšioliniais partneriais „valstiečiais“. Į vicemerus siūlomi dabartinis mero pavaduotojas ir jo komiteto „Dirbame miestui“ atstovas Domas Griškevičius bei „valstiečių“ atstovas Egidijus Elijošius, pirmadienį pranešė mero sąrašo atstovai.
Artūras Visockas
Artūras Visockas / Alvydo Januševičiaus / 15min nuotr.

Administracijai vadovauti siūlomas gruodį iš administracijos direktoriaus pereigų atleistas nepartinis Antanas Bartulis, jis iki šiol ėjo mero patarėjo pareigas.

Mero sąrašas taryboje turės 16 narių, „valstiečiai“ – tris. Iš viso taryboje dirbs 31 politikas.

Pasak pranešimo, koalicijos programa, pavadinta „Žmogus, bendruomenė, savivalda“, sudaryta radus „bendrą viziją kurti, puoselėti ir atsakingai valdyti Šiaulių miestą“.

„Tikiuosi sklandaus darbų tęstinumo ir didesnio susikalbėjimo bei stabilumo miesto taryboje. Koalicijos programa ir sutartis yra atvira, todėl partneriai kviečia visus savivaldybės tarybos narius, pritariančius koalicijos programai ir jos darbams, prisidėti prie jos įgyvendinimo“, – sako Šiaulių miesto meras Artūras Visockas.

„Valstiečių“ atstovas Aurimas Žvinys džiaugėsi, kad programines nuostatas su ligšioliniais partneriais pavyko suderinti sklandžiai, ir teigė, jog „svarbiausia išlaikyti stabilų darbų tęstinumą“.

Pirmasis naujos tarybos posėdis vyks antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius