-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 13

Šiaulių miesto gimtadienio kulminacijoje meras kalbėjo apie puolančią opoziciją ir žiniasklaidą

Šiaulių miesto gimtadienio liūto dalis jau baigėsi. Liko tik ramus sekmadienis su šv. mišiomis. Šventėje nieko netrūko: puikūs fejerverkai, nuostabūs atlikėjai ir į toną vis nepataikantis meras Artūras Visockas.
Šiaulių miesto gimtadienis
Šiaulių miesto gimtadienyje meras kalbėjo apie puolančią opoziciją ir žiniasklaidą / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Šeštadienis – svarbiausias ir turiningiausias metas Šiaulių dienose. Tą dieną vyko patys didžiausi koncertai ir duzgė dešimtys kitų renginių.

Talkšos ežere vyko Lietuvos studentų irklavimo čempionatas ir meistrų taurės irklavimo varžybos.

P.Višinskio paminklą ir aplink susispietusius žmones linksmino pūtikai bei Šiaulių kultūros centro choreografijos studijos „Aušrelė“ šokėjos.

Amfiteatre visą dieną koncertavo jauniausi ir vyriausi miesto ansambliai. 

Koncertas „Pulsuok su miestu“ prasidėjo ir jau nepaleido progresyvaus jaunimo iki pat išnaktų. THERE‘S NO DUCT TAPE, GJAN, FREAKS ON FLOOR, G&G SINDIKATAS – abejingų neliko.

Vidutiniškai šiek tiek vyrenė liaudis rinkosi prie Talkšos ežero kur koncertavo Šiaulių simfoninis orkestras, solistai Virgilijus Noreika, Rafailas Karpis, Lilija Gubaidulina, Liudas Mikalauskas, Viktorija Miškūnaitė. Jiems dirigavo dirigentas Vytautas Lukočius.

Mero šventinė kalba buvo apie dirbti trukdančią opoziciją ir nuostabią valdančiąją koaliciją. Taip pat – apie kenkėjus žurnalistus.

Prieš vidurnaktį kone visi iš Prisikėlimo aikštės patraukė prie Talkšos ežero – pasiklausyti finalinių minėtų garsių atlikėjų dainų ir pasigrožėti fejerverkais.

Prieš pat ugniai papuošiant dangų ant scenos užlipo meras Artūras Visockas. Jis kalbėjo apie dirbti trukdančią opoziciją ir nuostabią valdančiąją koaliciją. Prasitarė apie „vieną iš leidinių“, kuris netrukus vėl puls merą. Koks tai leidinys – neatskleidė.

Meras savo oratoryste stebina ne taip jau retai. Penktadienį, kuomet buvo iškilmingai sveikinamas maestro V. Noreika, jis papasakojo apie telefoninį pokalbį su juo.

Meras tuomet maestro informavo apie tai, jog komisiją jam vienbalsiai skyrė garbės piliečio vardą. A. Visockas, prisimindamas šį pokalbį, palygino V. Noreikos tyrą džiaugsmą su vaiko džiaugsmu, kuomet jis gauna dovanų iš Kalėdų senelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius