Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 22

Šiaulių regione dviem „Maximos“ darbuotojoms nustatytas koronavirusas

Trečiadienį, spalio 21 dieną, Šiauliuose esančios „Maxima XX“ parduotuvės administracijos darbuotojai bei Joniškyje „Maxima XX“ parduotuvės kasininkei nustatytas koronavirusas. Su susirgusiomis, dabar saviizoliacijoje esančiomis „Maximos“ darbuotojomis yra palaikomas nuolatinis ryšys, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Koronaviruso tyrimai ligoninėje
Koronaviruso tyrimas / 123RF.com nuotr.

Prekybos tinklo „Maxima“ atstovai nurodo, kad šiuo metu neturi žinių, kad daugiau Šiauliuose, Tilžės g. 225, ir Joniškyje, Upytės g. 19, esančių „Maxima XX“ parduotuvių darbuotojai jaustų COVID-19 būdingus simptomus. Abiejų parduotuvių vidaus patalpos yra pilnai dezinfekuotos.

Šiaulių „Maxima XX“ parduotuvės administracijos darbuotoja paskutinįsyk darbe buvo praėjusį penktadienį, spalio 16 dieną. Jai COVID-19 testas buvo atliktas spalio 20 dieną. Artimo sąlyčio nei su pirkėjais, nei kitais toje pačioje „Maximos“ parduotuvėje dirbančiais kolegomis nebuvo.

Joniškio „Maxima XX“ parduotuvės kasininkė paskutinįsyk darbe buvo praėjusį šeštadienį, spalio 17 dieną. Jai COVID-19 testas buvo atliktas spalio 20 dieną. Darbuotoja pirkėjus aptarnavo kasoje, kurioje įrengta apsauginio organinio stiklo pertvara. Galimai artimas kontaktas buvo su dviem kolegomis, kurie šiuo metu saviizoliuojasi namuose.

Iš viso nuo koronaviruso pandemijos pradžios COVID-19 susirgimai yra diagnozuoti 26 „Maximos“ darbuotojams, iš kurių 19 darbuotojų yra pilnai pasveikę ir sugrįžę į darbus. Iki šiol dėl COVID-19 yra ištirti 773 prekybos tinklo „Maxima“ darbuotojai. Šiuo metu 10 darbuotojų testo atsakymų dar laukiama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius