Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 29

Šiauliuose susipyko piketuotojai

Piketas esą prieš blogą prokuratūros ir teismų darbą Šiauliuose įgavo gana keistų posūkių.

Prie savivaldybės piketuoti susirinkusios dviejų judėjimų grupės ne juokais susipyko ir pradėjo piketuotojus skirstyti į savus ir svetimus bei rikiuoti juos skirtinguose aikštės kampuose, praneša Šiaulių apskrities televizija.

Jonas Mileris, atstovaujantis Jungtiniam demokratiniam judėjimui, piktinosi, kad skandalingasis Mindaugas Murza su bendraminčiais irgi atėjo į piketą. J.Mileris kaltino M.Murzą, kad šis prilimpa „lyg vantlapis prie vienos vietos“, kad šliejasi prie piketus organizuojančio judėjimo. J.Mileris, pagarsėjęs skandalingomis kalbomis neva už teisybę, nė girdėti nenorėjo, kad už tą pačią teisybę kartu kovos ir M.Murza, ir piketuotojus tuoj pat suskirstęs į savus bei svetimus varinėjo po aikštę, kad nestovėtų kartu.

Čia pat savo idėjiniam judėjimui atstovaujantis M.Murza šaipėsi iš J.Milerio pykčio ir nė nemanė trauktis iš aikštės: fotografavo „savus“ ir „,svetimus“ piketuotojus, aiškino, kad nėra čia dėl ko pyktis, tačiau prie J.Milerio atstovaujamo judėjimo piketuotojų nesiartino.

Nesankcionuotą piketą organizavusios šiauliečių grupės teigė, kad piktinasi blogu prokuratūros darbu, tačiau piketuotojai stovėjo su plakatais, reikalaujančiais atleisti kai kuriuos savivaldybės tarnautojus: esą nepakenks dar kartą priminti, kad neva blogai dirba ne vien prokuratūra.

Piketuotojus saugojo policijos pareigūnai. Apsieita be didesnių incidentų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius