Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 02

Šiauliuose Vaikų gynimo ir Taikos diena baigėsi masiškais apsikabinimais

Šiemet birželio 1-ąją – Tarptautinę vaikų gynimo dieną – tradiciškai Šiauliuose per metus gimusiems mažyliams buvo dalijami „šiauliečio pasai“, o vakaras pasitiktas pasauline apsikabinimu akcija. Prie akcijos prisijungęs fotografų klubas „Fotografijos namai“ šią trumpai trukusią akciją įamžino keliais fotoaparatais.
Šiauliuose Vaikų gynimo ir Taikos diena baigėsi masiškais apsikabinimais
Šiauliuose Vaikų gynimo ir Taikos diena baigėsi masiškais apsikabinimais / Roberto Ponelio nuotr.

Šiemet birželio 1-ąją – Tarptautinę vaikų gynimo dieną – Šiauliuose pirmą kartą vyko ypatingas įvykis – 19 val. Šiauliai jungsis į pasaulinę akciją „Taikos glėbys“.

Akcijoje dalyvavo miesto moksleivija ir jaunimas ir kiti miesto bendruomenės nariai. 19 valandą visi susirinko į amfiteatrą. Vienu metu visi apsikabino ir garsiai ištarė žodį „taika“.

„Taikos glėbys” – tai pasaulinė iniciatyva, kuria siekiama suvienyti viso pasaulio žmones taikos misijai, atkreipti pasaulio visuomenės ir vadovų dėmesį į žmonijos egzistencijai iškilusią pasaulinio karo grėsmę ir asmeniniu bendravimo pavyzdžiu, asmenine iniciatyva įrodyti, kad pasaulio tautų, skirtingų rasių, įvairiausių kultūrų, papročių, religijų ir įsitikinimų žmonės nori, gali ir privalo sugyventi taikiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius