-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 16

Šiaurės Korėja siūlo aukšto lygio derybas su JAV

Šiaurės Korėja pasiūlė aukšto lygio derybas su JAV, kurių tikslas būtų aptarti branduolinių ginklų programas ir sumažinti įtampą Korėjos pusiasalyje, sekmadienį pranešė valstybinė žiniasklaida.
Kim Jong Unas
Kim Jong Unas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Siūlome aukšto lygio derybas tarp Šiaurės (Korėjos) ir JAV, kad užtikrintume taiką ir stabilumą regione, ir sumažintume įtampą Korėjos pusiasalyje“, – sakoma Šiaurės Korėjos įtakingos Nacionalinės gynybos komisijos pareiškime, kurį perdavė Korėjos centrinė naujienų agentūra (KCNA).

Pchenjanas nori „rimtų diskusijų įvairiausiais klausimais, tarp kurių yra JAV tikslas pasiekti, (kad) pasaulis nebeturėtų branduolinio arsenalo“, sakoma pareiškime, kuriame Jungtinės Valstijos raginamos paskirti tokių derybų laiką ir vietą.

„JAV neturėtų minėti jokių išankstinių sąlygų deryboms, jeigu jos yra nuoširdžiai suinteresuotos užtikrinti taiką ir stabilumą regione, įskaitant pagrindinę JAV teritorijos dalį“, – nurodoma jame.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius