-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 01 10

Šilutės pareigūnai aplankė potvynio apsemtas sodybas, Rusnėje saugumas užtikrinamas įprastu ritmu

Tebesitęsiant potvyniui Šilutės rajone, policija ir toliau palaiko viešąją tvarką apsemtose teritorijose, stengiasi užtikrinti kuo geresnį eismo saugumą ir teikia visokeriopą pagalbą gyventojams.
Ledonešis Nemune ties Rusne
Ledonešis Nemune ties Rusne / R.Žalgevičiaus nuotr.

Šią savaitę Šilutės policijos pareigūnai, naudodami padidinto pravažumo tarnybinį automobilį, aplankė daugumą visų potvynio zonoje esančių kaimelių.

Sodybų šeimininkų teirautasi, ar nereikia pagalbos, ar nekyla saugumo problemų, gyventojams įteikti apylinkės inspektoriaus bei policijos budėtojų telefonų numeriai, kuriais būtų galima skambinti kilus pavojui ar prireikus policijos pagalbos.

Tuo tarpu vandens atskirtoje Rusnės saloje, policija viešąją tvarką ir visuomenės saugumą užtikrina įprastu ritmu – kiekvieną dieną Rusnėje apsilanko teritoriją prižiūrintis pareigūnas, tiriami gyventojų skundai ir pareiškimai.

Potvynis neturi įtakos ir nusikalstamų veikų tyrimui bei užkardymui – antradienį pareigūnai saloje sulaikė ir į komisariatą pristatė vyriškį, vengusį atlikti teismo paskirtą administracinį areštą, vykdomi kitų nusikaltimų tyrimai.

Potvynio zonoje ir toliau įprastai patruliuoja eismo saugumą užtikrinantys pareigūnai, policija reaguoja į visus Rusnės gyventojų pranešimus.

Minėtu padidinto pravažumo tarnybiniu automobiliu pareigūnai į Rusnės salą per užlietą kelio ruožą patenka nesinaudodami specialia kėlimo technika, šis automobilis suteikia galimybę pareigūnams greitai pasiekti ir atokiausias po vandeniu atsidūrusias sodybas, be to reikalui esant gali būti pasitelkiama ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos technika.

Policija primena, kad gyventojai apie teisės pažeidimus ar kilus saugumo problemoms gali informuoti policiją budėtojų telefonu (8 446) 20 270 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius