-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 09

Širvintų politikės ne juokais kibo viena kitai į atlapus

Žinomo politiko Jono Pinskaus sutuoktinė Živilė Pinskuvienė stos prieš teismą privataus kaltinimo byloje pagal Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktorės Elenos Davidavičienės skundą.
Živilė ir Jonas Pinskai
Živilė ir Jonas Pinskai / „Scanpix“ nuotr.

Širvintų rajono apylinkės teisme nagrinėjama baudžiamoji byla pagal Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktorės Elenos Davidavičienės skundą privataus kaltinimo tvarka, kaltinant Širvintų rajono savivaldybės tarybos narę Živilę Pinskuvienę nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 154 straipsnio 1 dalyje, padarymu.

E.Davidavičienė Ž.Pinskuvienę kaltina tuo, kad tarybos posėdžio metu tarybos narė paskleidė apie  administracijos vadovę tikrovės neatitinkančią, šmeižikišką informaciją, t. y., kad Elena Davidavičienė tariamai yra padariusi nusikalstamą veiką – vagystę, dėl ko buvo pažeminta E.Davidavičienės garbė ir orumas, be to tokios informacijos paskleidimas paniekino ir pažemino E.Davidavičienę bei pakirto pasitikėjimą ja, kaip asmeniu, bei kaip valstybės tarnautoja.

Šioje byloje buvo paskirti trys taikinamieji posėdžiai, tačiau šalys taip ir nesusitaikė, todėl 2012 m. vasario 7 d. vykusiame taikinamajame teismo posėdyje skundas perduotas nagrinėti teisiamajame posėdyje, rašoma Širvintų rajono apylinkės teismo atstovės ryšiams su visuomene Živilės Šalkauskienės ketvirtadienį išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius